Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E o palmă pentru Școala de Antrenori că Gigi Becali ia titlul? Adi Mutu dă din casă: „Și alții fac asta, nu doar Gigi”

Adi Mutu nu consideră că Școala de Antrenori va primi o palmă dacă Gigi Becali câștigă titlul. „Briliantul” a vorbit despre implicarea patronului la FCSB în fotbal.
14.04.2024 | 13:54
E o palma pentru Scoala de Antrenori ca Gigi Becali ia titlul Adi Mutu da din casa Si altii fac asta nu doar Gigi
E o palmă pentru Școala de Antrenori că Gigi Becali ia titlul? Adi Mutu dă din casă: „Și alții fac asta, nu doar Gigi”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu s-a ascuns și a dezvăluit că se implică la alegerea primul „11” și schimbările din timpul confruntărilor. Totuși, Adi Mutu este de părere că patronul de la FCSB nu va da o palmă Școlii de Antrenori, dacă va câștiga titlul din SuperLiga.

E o palmă pentru Școala de Antrenori că Gigi Becali ia titlul? Adi Mutu dă din casă: „Și alții fac asta, nu doar Gigi”

Gigi Becali este gata să câștige titlul, iar patronul de la FCSB își atribuie merite pentru parcursul „roș-albaștrilor”. Latifundiarul din Pipera se implică la liderul din SuperLiga, iar triumful său este văzut de mulți oameni din fotbal ca o palmă pentru Școala de Antrenori.

ADVERTISEMENT

„Briliantul” spune că misiunea lui Gigi Becali în alegerea primului „11” nu este dificilă, iar schimbările sunt previzibile deja. Chiar și Anamaria Prodan a dezvăluit că patronul de la FCSB i-a făcut echipa de start și lui Laurențiu Reghecampf.

„(n.r. – E o palmă pentru antrenori sau Școala de Antrenori că FCSB ia campionatul cu Gigi, care face echipa și schimbările) Nu o văd chiar așa. Nu este pe față, antrenamentele sunt una, iar schimbările și alegerea echipei sunt altceva.

ADVERTISEMENT

Ce face Gigi este foarte ușor, pentru că se știe deja echipa. La următorul meci scriem aici echipa și o să vezi că echipa asta o să fie. Dacă te uiți și la ultimele meciuri o să vezi că nu sunt foarte multe schimbări. Nu este normal ceea ce face, dar nu știu de ce punctăm asta”, a spus Mutu.

Adi Mutu dă din casă: „Sunt și alții care o fac”

„Și noi dăm o importanță prea mare la ceea ce face. Sunt și alții care fac și sunt din ce în ce mai mulți și din toate campionatele. Pinti și Elias au condus bine antrenamentele, este și Meme Stoica în spatele lor.

ADVERTISEMENT

Contează și s-a văzut, câștigi o singură dată în opt ani pe lângă CFR, care în opt ani are cinci campionate. Mare parte din alegerile lui Gigi din trecut au fost la fel, doar că nu avea parte de maturitatea jucătorilor de acum și nivelul fotbaliștilor atins acum.

Normal că este mai ușor și nu face lucruri. Nu ai văzut la Gigi că schimbă sistemele, face schimbări post pe post și schimbările nu sunt imprevizibile, le vede toată lumea. Să alegi primul 11 de la FCSB nu este foarte greu, mai sunt două dubii.

ADVERTISEMENT

Depinde și cum le gestionează cei din spate, dacă ne spun că s-a accidentat puțin sau nu s-a accidentat puțin știm toată treaba. Gigi și-a făcut în sfârșit damblaua și să mergem înainte, peste două luni începe alt campionat”, a dezvăluit Mutu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

“AI FOST LUCRAT?” Adrian Mutu spune ADEVARUL despre DEMISIA si HAOSUL de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT