Sport

Gigi Becali, preț nou pentru Compagno, după dezvăluirea Fanatik: „Cine vrea să-l ia dă atât”

Gigi Becali i-a stabilit un nou preț pentru un transfer lui Andrea Compagno. Cât cere patronul de la FCSB în schimbul atacantului italian.
11.07.2023 | 13:33
Gigi Becali pret nou pentru Compagno dupa dezvaluirea Fanatik Cine vrea sal ia da atat
Gigi Becali i-a stabilit un nou preț lui Andrea Compagno. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a stabilit un nou preț lui Andrea Compagno. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la începutul lunii iunie că patronul de la FCSB a fost dispus să-l cedeze pe atacantul italian în schimbul a 1,5 milioane de euro.

Gigi Becali, preț nou pentru Andrea Compagno: „Cine vrea să-l ia, dă două milioane”

Andrea Compagno a marcat 16 goluri în sezonul precedent la FCSB, fiind cel mai bun marcator din tabăra roș-albaștrilor. Totuși, pentru că a ratat titlul, Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de evoluțiile italianului și a fost dispus să-l cedeze pentru 1,5 milioane de euro la scurt timp după încheierea sezonului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

La mai mult de o lună distanță, Gigi Becali a anunțat că noul preț de transfer al lui Andrea Compagno este două milioane de euro. Cu 500.000 de euro mai mult decât suma cu care a fost cumpărat de vicecampioana României de la FC U Craiova 1948, în vara anului 2022.

„Pe Compagno l-am lăsat la două milioane de euro. Atunci am cerut două milioane și jumătate, o echipă a dat un milion jumate. Am zis două milioane, n-am primit răspuns. Cine vrea să-l ia pe Compagno, dă două milioane. Punct!”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
  • 21 de goluri în 39 de partide a marcat Andrea Compagno în sezonul 2022/2023 la FCSB și FC U Craiova 1948

Andrea Compagno ar putea lipsi în prima etapă cu FC U Craiova 1948

În momentul în care s-a transferat de la FC U Craiova 1948 la FCSB, Andrea Compagno a avut trecută în contract de către Adrian Mititelu o clauză care prevede că Gigi Becali va trebui să plătească 100.000 de euro pentru ca FCSB să-l poată trimită în teren pe atacant contra oltenilor.

ADVERTISEMENT

 „Transferul lui Compagno e clar: 1,5 milioane de euro, 10% dintr-un viitor transfer și 100.000 de euro la fiecare meci cu noi. Nu am avut nicio discuție cu Gigi Becali, nici nu urmează să avem. Nici dânsul n-a solicitat ceva vreodată, pentru că lucrurile sunt clare.

Când Compagno a fost transferat a avut un preț, iar în acest preț intră mai multe componente. Suma fixă, procentul din viitorul transfer, plus această clauză. 

ADVERTISEMENT

Singurul care decide dacă joacă sau nu Compagno este Gigi Becali. Când am vândut un jucător de nivelul lui Compagno am avut grijă să încasez ceva dacă este să mă lupt cu el”, a declarat Adrian Mititelu.

Pe lângă Andrea Compagno, FCSB nu-l va avea sigur disponibil pentru meciul de la Târgu Jiu cu FC U Craiova 1948 pe Octavian Popescu. Tânărul fotbalist al roș-albaștrilor a văzut direct cartonașul roșu în ultima etapă din sezonul precedent cu Rapid și este suspendat.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Andrea Compagno, conform Transfermarkt

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „12” la meciul FCSB – FC U Craiova 1948

ADVERTISEMENT