Sport

Cum a vrut Gigi Becali să-și apropie galeria după plecarea lui Edi Iordănescu: „Vă las să puneți doi jucători în echipă”. Ce au răspuns suporterii

Patronul FCSB, Gigi Becali, le-a transmis suporterilor, din dorința de a și-i apropia, că-i lasă să se implice în alcătuirea echipei de start, dar ultrașii au refuzat propunerea.
16.11.2021 | 11:17
Cum a vrut Gigi Becali sasi apropie galeria dupa plecarea lui Edi Iordanescu Va las sa puneti doi jucatori in echipa Ce au raspuns suporterii
Metoda ciudată a lui Gigi Becali de a-și apropia galeria
ADVERTISEMENT
16-11-2021
09:32

Gheorghe Mustață: „Nu ne interesează să aflăm echipa, ci ne interesează să lase antrenorul”

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, a vorbit despre propunerea făcută de Gigi Becali și explică de ce l-a refuzat.

„Antrenorul care vine nu are nicio valoare, este umilitor. Să aștepte telefoane de sus. Dacă vine antrenor, vine secund. Nu are cum să fie antrenor pentru că schimbările vin de la Palat. Nu îl vom susține niciodată pe Toni Petrea.

Singurul antrenor pe care îl vom susține este Gigi Becali. Dânsul era entuziasmat că îl vrem pe el antrenor. Este antrenorul secolului și cu el vom câștiga campionatul. A zis să desemnăm doi oameni din galerie care să participe la alegerea echipei. Eu atunci am spus că nu ne interesează să aflăm echipa, ci ne interesează să lase antrenorul”, a declarat Mustață la PRO X.

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB, anunțată în exclusivitate de FANATIK, a încins spiritele la clubul roș-albastru. Galeria, care îl adoptase imediat pe tehnician și credea că acesta poate readuce titlul, a fost nemulțumită de punctul în care au ajuns lucrurile.

Discuție telefonică între Gigi Becali și liderul suporterilor

Duminică seară, Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, a fost cel care a prezentat planul pus la cale de patronul Gigi Becali pentru ca Edi Iordănescu să plece de la echipa roș-albastră, după care fanii FCSB de la Peluza Nord au avut un punct de vedere ironic.

ADVERTISEMENT

A doua zi, dimineață, ei s-au dus la baza de pregătire a echipei, din Berceni, pentru a încerca să schimbe, pe ultima sută de metri, lucrurile la echipă. La un moment dat, Mustață a purtat și un dialog telefonic cu Gigi Becali, patronul spunându-i că este dispus să renunțe la echipă.

Ultrașii i-au transmis lui Gigi Becali că nu vor să fie antrenori

Bine, am înțeles. Ne angajăm, noi suporterii, să găsim investitori care să ofere acele 10 milioane de euro”, a spus Mustață la telefon. Acesta i-a reproșat lui Becali întreaga situație, iar Becali a încercat să facă o mutare prin care să-și apropie suporterii.

ADVERTISEMENT

Vă las pe voi să vă alegeți mereu, la fiecare meci, doi jucători în primul 11. Care vă plac vouă cel mai mult!”, a spus patronul FCSB, dar care a fost respinsă imediat de liderii galeriei. „Noi nu vrem să fim antrenori!”, informează digisport.ro.

Ironiile fanilor din peluza FCSB la adresa lui Gigi Becali

Duminică seara, fanii FCSB de la Peluza Nord au avut un punct de vedere după plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca tehnică, ironizând atitudinea pe care o are patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cu deosebit respect și bucurie în suflet suntem absolut încântați de noile / vechile schimbări din clubul nostru.

Apreciem dorința de dialog, dar o considerăm absolut inutilă atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate! Ne-am dori mereu ca patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofițer de presă, contabil, șef la marketing și, mai ales, antrenor!

ADVERTISEMENT

„Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruși jucătorii”

Ne-au lipsit cele 5 schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fără rezultate, lipsa oricărei perspective la câștigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene.

Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruși jucătorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevărat această echipă, ș.a.

Un prim pas important și ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din pipera, fără tribune (dă i dracu’ de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multi funcțional să poată fi și șef de galerie, suporter de rând sau ultras feroce (poate și puțin huligan).

Viața noastră are sens acum!”, este mesajul de pe facebook.

Gigi Becali l-a numit pe Toni Petrea

Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru FANATIKToni Petrea este noul antrenor al FCSB: „A semnat!”. Site-ul nostru dezvăluise în ziua plecării lui Edi că Petrea va fi noul antrenor.

Gigi Becali le-a spus apropiaţilor că a rămas impresionat de seria de victorii reuşită de Toni Petrea în prima parte a sezonului trecut când roş-albaştrii s-au distanţat în fruntea clasamentului, la şase puncte de CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,95 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT