Sport

Gigi Becali reacționează dur după ce Mihai Pintilii a fost amenințat cu suspendarea: „Împărăția ta, Burchel!”

Gigi Becali a reacționat dur după ce Mihai Pintilii riscă să nu fie pe banca tehnică a FCSB-ului la reluarea campionatului, în urma intervenției lui Lucian Burchel.
18.01.2023 | 21:00
Gigi Becali reactioneaza dur dupa ce Mihai Pintilii a fost amenintat cu suspendarea Imparatia ta Burchel
Gigi Becali reacționează dur după ce Mihai Pintilii a fost amenințat cu suspendarea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a reacționat imediat după declarația șefului Școlii de Antrenori, ironizându-l pe Lucian Burchel și spunând că o să îngenunchieze înaintea lui.

Gigi Becali reacționează dur după ce Mihai Pintilii a fost amenințat cu suspendarea

Gigi Becali a reacționat dur după ce Mihai Pintilii a fost amenințat cu suspendarea de către Lucian Burchel, pe care l-a ironizat după ce șeful Școlii de Antrenori.

ADVERTISEMENT

„Cazul este pe biroul Comisiei de disciplina. Mie mi se pare că a fost necesară această sesizare”, a fost declarația lui Lucian Burchel care l-a enervat pe Gigi Becali.

„Mergem toți și îngenunchiem la Burchel, mergem toți, domnu’ Burchel, împărăția ta, Burchel care ești tu Burchel, facem ca tine toți.

ADVERTISEMENT

El e deștept în fotbal. Asta ne mai trebuia, un Burchel!”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

„Dau șpagă 10.000 de euro și gata!”

La finalul lunii decembrie, Gigi Becali glumea pe seama amenințărilor primite din partea mai multor oficiali ai FRF-ului și spunea că va rezolva problema dând șpagă, însă între timp situația a devenit mult mai tensionată:

ADVERTISEMENT

„Și care e problema dacă nu îi dă voie? Ce să îi facă? Eu nici nu vreau să mai vorbesc de Federație. Era unul jurnalist, Răzvan Rotaru. L-a făcut șef la comisia de antrenori. Îți dai seama unde am ajuns noi?

Pintilii rămâne la FCSB. Păi cine e dobitoc să schimbe antrenorul când vine de la locul 14 la locul 3. Nu mai pot eu de federație! Nici nu îi iau în seamă. Să-l suspende! De unde? Din România? Se face maseur și conduce echipa. Îmi impui tu mie prostiile tale?”.

ADVERTISEMENT

„Îi spun lui Rotaru că îi dau șpagă 10.000 de euro sau lui Stochiță să îmi facă la comisia lor un antrenor. A înnebunit lumea să faci 6-7 ani școala de antrenori? Vă dați seamă în ce țară trăim? Eu îi ignor și râd de ei”, spunea Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT