Sport

Gigi Becali știe cine va sta pe bancă la Hermannstadt – FCSB. Ce se întâmplă cu Mihai Pintilii. Exclusiv

Gigi Becali (64 de ani) a fost tentat să numească un nou antrenor la FCSB. Ce decizie a luat cu privire la Mihai Pintilii și cine va sta pe bancă la meciul cu Hermannstadt
15.01.2023 | 16:28
Gigi Becali stie cine va sta pe banca la Hermannstadt  FCSB Ce se intampla cu Mihai Pintilii Exclusiv
Cu Mihai Pintilii și Leo Strizu, FCSB a urcat pe locul 3 în SuperLiga, la 7 puncte de liderul Farul. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leo Strizu părea că e pe făraș la FCSB, în timp ce Mihai Pintilii este sub lupa FRF, care amenință cu măsuri dacă acesta va da indicații de pe bancă. Astfel, Gigi Becali a luat în calcul numirea unui nou antrenor care să posede licență.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Mihai Pintilii. Ce se întâmplă la meciul cu Hermannstadt

Gigi Becali a vrut să aducă un alt antrenor deținător de licență PRO în această iarnă, însă în cele din urmă s-a răzgândit. Din informațiile FANATIK locul lui Strizu pe banca FCSB este acum sigur.

ADVERTISEMENT

Astfel, Leo Strizu va continua să fie pe hârtie antrenorul FCSB, în timp ce Mihai Pintilii va conduce antrenamentele echipei.

Prin urmare, Leo Strizu va sta pe bancă la meciul de la Sibiu de duminică, 22 ianuarie, în timp ce Pintilii va îndeplini funcția de delegat la fel ca până acum.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu nu a făcut deplasarea cu FCSB în cantonamentul din Antalya

Deși este, în acte, antrenorul principal al echipei, Leo Strizu nici măcar nu a mers cu echipa în stagiul de pregătire de la Belek din Antalya (Turcia). Mihai Stoica vorbea de o iminentă despărțire, dar apele s-au liniștit între timp. Gigi Becali nu vrea să mai facă schimbări în staff. Mai ales că, în actuala formulă, FCSB a avut rezultate foarte bune la finalul lui 2022.

„Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

ADVERTISEMENT

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa când noul antrenor va ajunge la echipă”, declara managerul general al FCSB la Orange Sport.

Leo Strizu, antrenorul cu cel mai mic salariu din SuperLiga

FANATIK a aflat că Leo Strizu are un salariu de doar 1.000 de euro pe lună și este cel mai prost plătit antrenor principal din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, salariul său e doar la jumătate față de cel de la echipa a doua a clubului. Leo Strizu era aproape să fie dat afară și de la conducerea FCSB 2, din liga a treia, datorită rezultatelor slabe înregistrate.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT