Life

Gigi Becali, reproșuri față de educația celor trei fiice ale sale: “Le-am învățat de mici cu bogăția și opulența”

Gigi Becali recunoaște că a făcut greșeli atunci când vine vorba de educația celor trei fiice ale sale. Ce reproșuri își aduce acesta?
29.01.2024 | 06:58
Gigi Becali reprosuri fata de educatia celor trei fiice ale sale Leam invatat de mici cu bogatia si opulenta
Gigi Becali, reproșuri față de educația celor trei fiice ale sale. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali are câteva regretele legate de educație pe care le-a dat-o celor trei fiice ale sale. Deși le-a educat în spirit creștinesc, se pare că sunt câteva lucruri care nu îi convin acestuia.

Gigi Becali, reproșuri față de educația celor trei fiice ale sale

Gigi Becali și soția sa, Luminița, s-au căsătorit în anul 1994. Cei doi au o familie superbă, iar în total au trei fete. Este vorba despre Teodora, în vârstă de 28 de ani, care de altfel s-a și căsătorit în 2019 cu Mihai Mincu, alături de care are doi copii.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta mai are alte două fete, Alexandra, în vârstă de 27 de ani și Cristina, în vârstă de 22 de ani. În ceea ce privește educația copiilor săi,  Gigi Becali a fost extrem de implicat în acest context.

Se declară în un tată mândru, le-a învățat pe fiicele sale ce înseamnă binele, dar și răul, însă are un regret. Mai exact, se pare că acestea au fost învățate de mici cu opulența și bogăția. Drept urmare, când au crescut, acestea i-au urmat atitudinea tatălui lor.

ADVERTISEMENT

„Ăsta e păcatul meu: cu bogăția le-am învățat de mici, și cu opulența. Mi-au plăcut lucrurile mari și s-au învățat și ele, s-au luat după mine. Când zic de fetele mele… lacrimi. Când zic numele lor… lacrimi”, a spus Becali, potrivit romaniatv.net.

”Sunt foarte mândru”

În afara acestui regret însă, patronul FCSB se declară un tatăl mândru. Nu și-a ținut din scurt fetele și le-a lăsat libere. De asemenea, deși fiecare fată în parte putea să aleagă orice cale, ele au ales în final drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali spune că niciuna dintre ele nu a ales să meargă în cluburi sau să consume substanțe interzise. Totodată, el ca părinte a avut grijă să nu se impună cu forța și doar să le arate dragoste și bunăstare.

„Sunt foarte mândru. Dacă erau altele, cu banii pe care i-au avut… Nu le-am ținut cont niciodată. Nu le-am ținut nici din scurt, doar până la 14-15 ani. După, le-am lăsat. Am zis că sunt libere și Maica Domnului să le ocrotească, să le arate drumul.

ADVERTISEMENT

Copiilor de 14-15 ani nu poți să le impui cu forța, doar să le arăți bunătatea, dragostea. Și dragostea ta îi va urma. Puteau să se ducă în cluburi, la distracții, substanțe interzise. Ele, niciodată. De aceea sunt foarte mândru de fetele mele”, a continuat Gigi Becali, potrivit Romaniatv.net.

ADVERTISEMENT
Tags: