Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Gigi Becali și soția lui, Luminiţa. Patronul FCSB este mult mai mare

Diferența de vârstă uriașă dintre Gigi Becali și soția sa, Luminița. Milionarul și patronul FCSB este cu câțiva ani mai mare.
07.10.2023 | 14:00
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Gigi Becali si sotia lui Luminita Patronul FCSB este mult mai mare
Gradul de rudenie dintre Gigi Becali și soția sa, pe lângă diferența de vârstă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, dincolo de carieră, este un soț devotat. De peste două decenii este căsătorit cu Luminița Becali, alături de care are trei fiice: Alexandra, Cristina și Teodora. Puțină lume știe că latifundiarul are o vârstă destul de înaintată față de partenera de viață.

Diferența uriașă de vârstă dintre Gigi Becali și soția sa, Luminița Becali

Milionarul din Pipera și Luminița Becali sunt împreună din 1984, iar între ei există un grad de rudenie. ”Suntem veri de gradul III”, a declarat la un moment dat Gigi Becali despre el și soția sa. De asemenea, se știu din copilărie, de pe vremea când bunicii lor locuiau sub același acoperiș.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-au cunoscut, Gigi Becali avea 26 de ani, iar Luminița Becali era minoră, avea doar 14 ani. Iată, femeia este cu 12 ani mai mică decât actualul patron al FCSB. În pofida diferenței uriașe, dar și a gradului de rudenie, au mers în fața altarului în 1994.

”O știu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun.

ADVERTISEMENT

Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des.Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor”, a declarat latifundiarul, potrivit Libertatea.

Este un păcat să te căsătorești cu un văr de gradul III?

După cele menționate, cu siguranță vă întrebați acum dacă nu este un păcat să îți unești destinele cu un verișor de gradul al III-lea. Potrivit dogmelor religioase, nu se comite un păcat. În schimb, nu este permisă căsătoria între verișorii de gradul I sau II.

ADVERTISEMENT

”Rudenii de sânge în linie colaterală, care se opresc de la căsătorie până la al şaptelea grad, inclusiv. Fraţii de o mamă sunt de gradul II de rudenie; verii primari sunt de gradul IV de rudenie; verii al doilea sunt în gradul VI de rudenie şi nu se pot căsătorii unii cu alţii;

Verii al treilea sunt în gradul VIII de rudenie şi aceştia au voie să se căsătorească între ei. Fraţii şi verii de tată vitreg sau mamă vitregă, nu se pot căsători între ei tot până la gradul VII inclusiv. În cazuri de nedumerire se cere sfatul şi dezlegarea episcopului locului”, potrivit doxologia.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este astăzi cel mai bogat patron din fotbalul național. Se zvonește în spațiul public faptul că ar deține o avere în valoare de peste două miliarde de euro. În trecut, era adesea filmat în timp ce împărțea din banii săi oamenilor sărmani.

ADVERTISEMENT