Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali s-a oferit să vândă Palatul omului de afaceri care a vrut FCSB! Suma uriaşă cerută

Gigi Becali a mărturisit că a avut o ofertă clară din partea afaceristului Simion Apreutese, cel care a vrut să-i cumpere echipa, dar și palatul.
25.07.2023 | 09:25
Gigi Becali sa oferit sa vanda Palatul omului de afaceri care a vrut FCSB Suma uriasa ceruta
Gigi Becali s-a oferit să vândă Palatul unui patron din presă.
ADVERTISEMENT

În cele din urmă afacerea nu s-a mai concretizat pentru că Gigi Becali nu a dorit cu adevărat să vândă FCSB sau palatul unde locuiește, însă între cei doi s-a legat o relație de prietenie.

Gigi Becali s-a oferit să vândă Palatul unui patron din presă

”Băiat de treabă, băiat de afaceri bun. E de mare calitate, mi-a plăcut foarte mult de el. Mi-a spus mie, i-am spus și eu lui de unde ai tu de tânăr atâția bani? Nu știu ce am mai vorbit noi acolo, păi nu așa ne-ați educat nea Gigi? Adică el așa cum ar veni, era un model pentru el. Mi-a plăcut foarte mult de băiat. Mi-a zis că vrea și palatul. Păi cum îl iei tu? Păi tot ce vinde Becali vreau să cumpăr.

ADVERTISEMENT

Păi ai mă tu bani? Păi zice îți dau 10 milioane și pleci când vrei din el, stai cât vrei în el. Îți dau 10 milioane ca să fie palatul al meu. Dar de ce vrei tu așa? Păi vreau că tot ce are Becali de marcă, exclusivist, să fie al meu. Păi mi-a zis: măi nea Gigi, am văzut că nu vrei să vinzi, că la mișto ai făcut.

Dar uite, îți dau și eu 10 milioane și să-mi dai acțiuni câte vrei, dă-mi 20, 30%. Păi cum să-și dau mă? Faci ce vrei, nu mă bag, nu te deranjez, sunt cu tine asociat. Da mă, da cum? Eu vreau să fiu acolo cu dumneata. I-am zis băi tată nu-i corect, la fotbal știi cum e, ori ești patron tu, ori socios. Ori milioane de oameni care fac cotizație, ori un singur patron”, a declarat Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

De asemenea, patronul celor de la FCSB a mărturisit că nu crede că Apreutese ar dori să cumpere CSA Steaua, pentru că nu e posibil legal. De altfel, Becali ar fi pregătită să facă singur această ”manevră” dacă s-ar scoate echipa la licitație. Momentan cei de la CSA Steaua au probleme cu Corpul de Control al Premierului Marcel Ciolacu, după ce au refuzat accesul FCSB-ului în Ghencea pentru partida cu Dinamo.

”Eu nu cred (că merge la CSA Steaua n.r.), nu-i băiat prost, e băiat deștept, a creat niște firme, cunoaște economie și legislație pe materie de societăți comerciale, a studiat și a văzut că nu poate să facă. Băi Horia, nu poți să faci. Singura soluție e cu titlu gratuit dat la o asociație. Dar, fii atent! Cu titlu gratuit, dar marca nu mai poate cu titlu gratuit, că au evaluat-o la 36 de milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Le-aș face eu manevra, le-aș lua eu echipa, dar nu poți. Crezi că nu m-am gândit? Dacă ei vor de exemplu, nu pot face așa că hai că ți-o dau ție, ei trebuie să facă licitație. M-am gândit să bag pe altul la licitație. Mă jucam cu ei. Ei nu pot, singura formulă este s-o transmită la asociație non profit, când fac asta direct procurorii pentru ce ați cheltuit 15 milioane dacă ați dat-o gratuit”, a completat Gigi Becali.

Simon Apreutese este un apreciat om de afaceri din Arad, cu peste 3000 de angajați și firme cu cifre de afaceri de peste 80 de milioane de euro pe an. Printre altele, Apreutese deține un site de știri și mai multe companii importante, printre care una din domeniul transporturilor, prin care a sponsorizat CSA Steaua în trecut.

ADVERTISEMENT

Negocierile dintre Apreutese și Gigi Becali din trecut au apărut de mai multe ori în presă, pe surse, însă în cele din urmă Gigi Becali a dezvăluit că nu avea nicio intenție să-și vândă palatul sau echipa de fotbal. Din contră, Gigi Becali pare mai ambiționat ca niciodată să facă din FCSB o forță în SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA va fi în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe homepageul www.fanatik.ro. Pentru fanii care nu au reușit să vadă emisiunea în timp real, FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI va fi în premieră de la 17:30 pe pe pagina de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Cel mai important, nu uitați să dați LIKE și FOLLOW pentru a primi notificările și pentru a nu rata nicio informație exclusivă!

Cui a vrut să vândă Gigi Becali palatul

ADVERTISEMENT
Tags: