Sport

Gigi Becali s-a răzgândit și îi prelungește contractul! Cine a reintrat în grațiile patronului de la FCSB

Vali Crețu este din nou pe placul patronului. Partida de vis făcută de fundașul dreapta contra Universității Craiova i-a asigurat prelungirea contractului. Lui Crețu îi expira înțelegerea în ianuarie
20.10.2023 | 00:02
Gigi Becali sa razgandit si ii prelungeste contractul Cine a reintrat in gratiile patronului de la FCSB
Gigi Becali ii va prelungi contractul lui Cretu. foto:sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB continuă întăririle pentru titlu. Formația condusă de către Gigi Becali îi va prelungi înțelegerea lui Vali Crețu. Decizia îi aparține patronului care a fost impresionat de forma afișată de către fundașul dreapta. Crețu se luptă pentru un loc de titular cu una din revelațiile sezonului, Alexandru Pantea.

Crețu rămâne la FCSB

“Crețu are contract până în iarnă. Dar să vedem dacă ne despărțim. Mi-a plăcut, și-a făcut datoria cu Universitatea Craiova. Sunt unii jucători care, dacă își fac datoria în unul sau două meciuri, le arăt recunoștință.

ADVERTISEMENT

Ei participă la campionat. Și sunt foarte importante meciurile asta. I-am zis lui MM Stoica că pe ăsta îl țin. Mi-a plăcut de el, și-a făcut datoria față de noi și vrem să avem caracter”, a declarat Gigi Becali pentru Digisport.

Becali a fost impresionat de forma lui Crețu

Vali Crețu a fost aproape de plecarea de la FCSB. Fundașul dreapta a intrat în dizgrația patronului după mai multe partide nereușite. Totul s-a schimbat, însă, pentru fotbalistul de 34 de ani. Acesta a făcut un meci de vis contra Universității Craiova și și-a asigurat prelungirea de contract.

ADVERTISEMENT

În ciuda vârstei, Crețu arată o pregătire fizică exemplară, motiv pentru care Becali a hotărât să îi mai dea o șansă. Crețu joacă la FCSB din din 2019, atunci când a fost adus de la Gaz Metan Mediaș. Pentru FCSB, Crețu a jucat peste 100 de partide.

Crețu va fi păstrat ca dublură pentru Alexandru Pantea. În vârstă de 20 de ani, Pantea este produsul celor de la FCSB și este pe placul patronului. Gigi Becali este convins că va reuși să îl vândă pe Pantea pentru o sumă considerabilă. Pantea are 1.72 înălțime și poate juca fundaș stânga și fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pantea a adunat 24 de partide în tricoul FCSB-ului. Acesta s-a remarcat în acest an grație meciurilor bune făcute în cupele europene. Produs al FCSB-ului, Pantea se distinge prin viteză, tehnică și o bună știință a jocului. Două cartonașe galbene a primit în acest an tânărul fotbalist.

Gigi Becali s-a blindat pentru returul de campionat. Patronul FCSB-ului l-a mai transferat pentru flancul stâng al apărării pe Cristi Ganea. Adus gratis din Grecia, de la Panathinaikos, Ganea a debutat deja pentru echipa pregătită de Charalambous.

ADVERTISEMENT

Un alt transfer de referință reușit de FCSB este Dorin Rotariu. Fost jucător la Dinamo, Rotariu a fost adus pentru a întări atacul echipei lui Gigi Becali. Adus de asemenea liber de contract, Rotariu este anunțat titular în duelul FCSB-ului din Superligă contra celor de la Voluntari.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4.75 este cota pentru „X” la meciul FCSB - FC Voluntari