Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, încă un transfer din Africa la FCSB: “Este de culoare şi este creştin! Ca viteza luminii”

FCSB continuă să facă furori pe piața transferurilor. După venirea lui Rotariu, Gigi Becali pregătește o bombă din Africa de Sud. Patronul echipei va aduce un jucător cu viteză impresionantă.
13.10.2023 | 14:16
Gigi Becali inca un transfer din Africa la FCSB Este de culoare si este crestin Ca viteza luminii
Gigi Becali PREGATESTE UN NOU TRANSFER din Africa la FCSB “VREAU EVENUTUL”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Naționala României se pregătește de meciul cu Andorra în drumul ei spre Euro 2024. În această pauză competițională, echipele de club își strâng rândurile și se pregătesc de reluarea competiției. FCSB, la rândul ei, nu pierde vremea în această perioadă. Becali pregătește transfer după transfer.

FCSB, aproape de o nouă lovitură

“Eu acum, am făcut echipă foarte puternică, Horia. Înțelegi? Acolo în stânga nu aveam, l-am luat pe Ganea. Nu aveam dublură la Radunovic. În dreapta nu aveam atacant, l-am luat pe Rotariu.

ADVERTISEMENT

Deci suntem foarte puternici la ora asta. Vine și Chiricheș, avem echipă tare, eu așa cred. Vulturar a venit pentru că, nu putem să vă spunem toate detaliile, putem să vă spunem peste două luni.

E un secret pe care nu putem să-l spunem. A ochit jucătorii doriți. A fost și a venit. Nu vă pot spune mai multe. Sunt niște lucruri pe care nu vi le pot spune. Sunt jucători de care sunt și alții interesați”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Becali are dubluri pe toate posturile

FCSB l-a transferat pe Dorin Rotariu și se pregătește să mai aducă întăriri. Formația aflată pe primul loc al Superligii a ochit un jucător important din Africa de Sud. În acest moment, echipa lui Gigi Becali are dubluri pe aproape toate posturile și are ca obiectiv cupa și campionatul.

“Unul din Africa e ca și luat. Nu pot să-ți spun. Păi dar nu pot să spun, ce să fac. Dacă vi-l spus, e posibil să faceți niște investigații în trecut. Nu, tată, păi de ce să vă spun.

ADVERTISEMENT

Nu e român, este de culoare. E de culoare și este și creștin. Nu vreau să-ți spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeți, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut și se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun. Horia, vreau să avem două echipe pentru că jucăm și Cupa României anul acesta. Să câștigăm și cupa și campionatul. Vrem eventul”, a completat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA este transmisă în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită în premieră în aceeași zi, de la ora cu ora 17:30, pe canalul YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCSB pregateste un nou transfer

 

ADVERTISEMENT