Sport

Gigi Becali, sms în miez de noapte către Răzvan Burleanu. Decizia radicală luată de patronul FCSB după arbitrajul de la meciul cu Rapid

Gigi Becali a luat prima decizie după arbitrajul lui Horațiu Feșnic din Rapid - FCSB, scor 1-0. Ce SMS i-a trimis lui Răzvan Burleanu după încheierea partidei.
24.04.2023 | 10:14
Gigi Becali sms in miez de noapte catre Razvan Burleanu Decizia radicala luata de patronul FCSB dupa arbitrajul de la meciul cu Rapid
Gigi Becali este hotărât și vrea să se opună regulii U21 impusă de FRF. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a cedat nervos la finalul meciului Rapid – FCSB, scor 1-0 în etapa cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii. În urma arbitrajului lui Horațiu Feșnic, patronul roș-albaștrilor a intervenit în direct la TV și i-a făcut praf pe Horațiu Feșnic și Răzvan Burleanu. Latifundiarul din Pipera a luat primele decizii.

Gigi Becali, decizie radicală după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0: „Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție”

Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa arbitrajului din meciul câștigat de Rapid la limită, scor 1-0 cu FCSB. Patronul roș-albaștrilor nu a putut trece cu vederea, mai ales intervenția dură din minutul 4 a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman. Finanțatorul este convins că fundașul giuleștenilor trebuia eliminat.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în direct la TV după finalul partidei și i-a criticat aspru pe Răzvan Burleanu și Horațiu Feșnic. În semn de protest, patronul echipei lui Elias Charalambous a anunțat că nu-l va mai lăsa pe Valeriu Argăseală, președintele FCSB, dar și membru în Comitetul Executiv al FRF, să participe la ședințe.

„I-am scris acum câteva mesaje lui Burleanu, dacă vreți vă trimit și vouă mesajele pe care i le-am scris. L-a adus el pe Vassaras, grecul, că noi n-avem cum să conducem arbitrajul. Asta e vina lui, că l-a adus pe Vassaras și-l ține. Bine, i-am mai scris să mai aducă vreo 7 greci să conducă Federația. Într-o țară de sclavi care votează pentru mingi și tricouri…

ADVERTISEMENT

Vali Argăseală, în seara asta, va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că ‘Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu. 

Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi’. Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul”, au fost cuvintele lui Gigi Becali, la emisiunea „Digi Sport Special”.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj i-a scris Gigi Becali lui Răzvan Burleanu: „Nu ți-e rușine?”

Pe lista lui Gigi Becali s-a aflat și Marius Avram, care a analizat fazele controversate ale derby-ului din Giulești. Ulterior, latifundiarul din Pipera a răbufnit la adresa lui Răzvan Burleanu, dezvăluind că i-a trimis un SMS la miezul nopții.

„Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău! Este creația ta! Mai adu câțiva greci ca să conduceți federația. Păi ce contează în țara asta de sclavi, pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri?!”, a fost mesajul lui Becali pentru președintele FRF.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous crede în șansele FCSB de a câștiga campionatul după înfrângerea cu Rapid: „Totul e posibil”

Elias Charalambous a criticat, de asemenea, arbitrajul permisiv al lui Horațiu Feșnic pe fondul intrărilor dure ale jucătorilor Rapidului. În ciuda înfrângerii, antrenorul principal de la FCSB consideră că roș-albaștrii rămân în cursa pentru titlu.

„Totul e posibil. Matematic încă suntem în cursa pentru titlu și luptăm până la finalul sezonului. Spun mereu că cel mai important meci e cel următor, acolo trebuie să ne concentrăm.

Nu cred că e corect să vorbesc acum (n.r. despre schimbarea primului 11 la meciul următor). Vom decide de mâine încolo”, a spus antrenorul cipriot, la finalul meciului.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT