Sport

Vali Moraru, criză de nervi în direct la intervenția lui Gigi Becali! „Dar putem să mai avem și noi păreri?”. Cum l-a enervat patronul FCSB. Video

Gigi Becali a intervenit telefonic după Rapid - FCSB 1-0. Discursul patronului l-a scos din minți pe moderatorul Vali Moraru.
23.04.2023 | 23:57
Vali Moraru criza de nervi in direct la interventia lui Gigi Becali Dar putem sa mai avem si noi pareri Cum la enervat patronul FCSB Video
Vali Moraru, criză de nervi în direct la intervenția lui Gigi Becali! „Dar putem să mai avem și noi păreri?”. Cum l-a enervat patronul FCSB
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic la Digi Sport Special după Rapid – FCSB 1-0 și a contestat vehement arbitrajul lui Horațiu Feșnic. Același lucru l-a făcut și Mihai Stoica, pe Facebook.

Vali Moraru a urlat la Gigi Becali după Rapid – FCSB 1-0: „Nu mai poate omul să zâmbească?”

Gigi Becali a contestat părerile lui Marius Avram și Ilie Dumitrescu, invitați în studioul Digi Sport Special. Cei doi au afirmat că faultul lui Onea din minutul 4 la Florinel Coman a fost de cartonaș „portocaliu”.

ADVERTISEMENT

„I-am scris câteva mesaje lui Burleanu. Dacă vreți vi le trimit. Dacă vreți, dacă nu, nu. Acum vreau să îl contrazic și pe domnul Avram. Piciorul stâng al lui Onea intră în piciorul stâng al lui Coman. Cum adică portocaliu?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

„Trebuie să spun ce îți place ție?”, a replicat Ilie Dumitrescu. „Hai, gata, că nu am chef de tine”, a replicat Becali. Ultimul cuvânt l-a avut „Mister”: „Stai relaxat acolo”.

ADVERTISEMENT

După ce l-a lăsat în pace pe Ilie Dumitrescu, Gigi Becali a continuat să critice părerea lui Marius Avram. Cum adică genunchi îndoit? Păi ăsta e mai periculos decât ăla la Compagno?

Acolo îi rupea un pic tendonul. Aici îi rupe oasele! Dați să vadă și domnul Avram! Nu mai zâmbi!”, a tunat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

A fost momentul care i-a pus capac lui Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digi Sport Special: „Dar putem să avem și noi păreri, domnul Becali? Nu mai poate să zâmbească omul? Ne permiteți și nouă ceva?

Mai lăsați-ne și pe noi să ne spunem părerea! Certați-vă cu Burleanu, nu cu noi! Nu îi mai dați votul! I-ați dat votul? Ce mai vreți? Am spus aici clar, Steaua(n.r. – FCSB) a fost furată în această seară”, a urlat Vali Moraru.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, nemulțumit de delegarea CCA

Gigi Becali a insinuat că arbitrajul din Giulești a fost pro-CFR Cluj. „Centralul” Horațiu Feșnic, fost junior al ardelenilor, și arbitrul VAR Rareș Vidican sunt ambii originari din Cluj-Napoca.

„Eu nu sunt de acord cu Avram. Când greșește Feșnic e grav. E mare arbitru. El e la trei metri de fază la Coman. Vede. Și atunci, ce vreți să facem? Ce se întâmplă… Eu cred că o să fim campioni mai mult acum. Pentru că Dumnezeu nu permite atâtea greșeli.

Păi noi avem campionatul și îl trimitem pe Hațegan în Arabia Saudită?”, a mai spus Gigi Becali la Digi Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: