Sport

Gigi Becali, șpagă 3.000 de euro pentru o masă la concertul lui Celine Dion. A plecat după câteva minute: „Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”

Gigi Becali, patronul FCSB, momente uluitoare în prezența prințului Albert de Monaco. Șpagă 3.000 de euro pentru câteva minute la concertul lui Celine Dion.
28.06.2023 | 14:10
Gigi Becali spaga 3000 de euro pentru o masa la concertul lui Celine Dion A plecat dupa cateva minute Zbiara asta in urechile mele hai sa mergem sa mancam un snitel
3.000 de euro a dat șpagă Gigi Becali pentru cea mai bună masa la concertul lui Celine Dion. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a câștigat o sumă uriașă la un cazino din Monaco, iar un apropiat al patronului FCSB, a dezvăluit cum și-a dat în petec apoi la concertul celebrei Celine Dion, unde a împărțit bani în stânga și în dreapta.

Gigi Becali, show total la un concert al lui Celine Dion. A stat lângă prințul de Monaco: „Mai dă-i 2000! Dă-i 3.000, 5.000, cât vrea el”

Valentin Sălăgeanu a dezvăluit o poveste savuroasă cu Gigi Becali în prim plan, în paradisul milionarilor de la Monaco: „Era concert Celine Dion. N-am prins locuri în față, dar am prins la balustradă. Sunt 5.000 de persoane, acolo se deschide tavanul seara. Eram cu Gigi, cu Luminița, soția lui, cu Vasi Geambazi, nepotul lui.

ADVERTISEMENT

Gigi zice: ‘Bă, eu nu stau aici, nu-mi place! Uite acolo jos două mese!’. Erau două mese, cu câte cinci locuri. Îl chem pe Jacques nu știu cum, șeful de sală, aveam cartea lui de vizită de la cineva. Îmi pregătisem tot terenul, cu Gigi nu poți să mergi nepregătit, e repezit”.

Omul de afaceri însă a găsit o portiță de scăpare imediat, după ce a fost prezentat drept un important politician din România: „Era o coadă când ne-am dus… Dincolo de un cordon, erau doar două persoane. M-am dus cu una de 500 de euro și zic: ‘Sunt cu viitorul președinte al României și nu vrea să stea la coadă’. Ăia: ‘Veniți încoace imediat!’. L-au chemat de la coadă: ‘Domnul Becali, please!’. (n.r. – imită tonul satisfăcut al lui Becali). ‘Da, bă, asta îmi place cu tine, că te descurc’. 500 de euro deschid ușa oriunde în lume.

ADVERTISEMENT

I-am zis că sunt consilierul lui pe probleme de travel și entertainment. Am intrat, dar lui Gigi nu-i plăcea, voia la mesele alea două. Vorbesc cu Jacques și îmi zice: ‘Nu pot să-ți dau acolo. În fiecare seară o masă e a prințului Albert și una a primarului din Monaco’. Primarul, Georges (n.r. – Georges Marsan), e împreună cu o româncă, Antoaneta. L-am cunoscut la Constanța, a fost în vizită la Mazăre. Eu am fost șofer”.

Gigi Becali voia să meargă la nunta prințului de Monaco deși nu îl cunoștea: „Merg cu Băsescu”

Omul din staff a fost în cele din urmă mituit cu o sumă considerabilă, pentru ca Gigi Becali să primească masa primarului din Monaco și să stea la concert alături de prințul Albert: „Îi zic lui Jacques: ‘Georges nu vine în seara asta că e cu Antoaneta la o masă oficială. Dă-mi masa aia”. Și îi dau 1.000. Se duce Jacques, se învârte, vine. ‘Nu pot, ia-ți banii înapoi!’. Gigi zice: ‘Ce, mă, ce zice ăsta?! Mai dă-i 2000! Dă-i 3.000, 5.000, cât vrea el’. I-am dat 3.000 și ne-am mutat acolo”.

ADVERTISEMENT

Becali era dispus să meargă la nunta prințului, care era un apropiat al fostului mare tenismen, Ilie Năstase: „Normal. Dar ăla nu venea, știam de la Antoaneta că nu vine. Ne așezăm, poc!, în două minute apare prințul Albert. S-a așezat la masa lui, spate în spate cu Gigi. Începuse Celine Dion să cânte. Urma nunta prințului, Ilie Năstase era invitat.

Îi zic lui Gigi: ‘Poate facem rost de o invitație să mergem și noi la nuntă’. Gigi zice: ‘Da, bă, merg eu cu Băsescu!’. Se împăcase cu Băsescu. Îmi zice: ‘Vorbește, bă, cu ăsta! (n.r. – cu prințul Albert)’. Zic: ‘Cum să vorbesc, mă?! Are bodyguarzi’. Prințul e născut în aceeași zi cu mine. Da, mi-a zis Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

M-a invitat și pe mine odată la o cafea cu prințul, dar eram la București, nu am putut să merg. Aveam un ceas de la Ilie și mi-a zis: ‘Să nu ții ceasul la mână dacă mergem că ți-l ia de la mână. Am să-i dau un ceas de 20 de ani’. În fine, i-am zis lui Gigi că nu pot să vorbesc cu prințul”, a mai dezvăluit Valentin Sălăgeanu, la gsp.ro.

Patronul FCSB și-a pierdut însă imediat răbdarea și nu a fost deloc impresionat de Celine Dion, considerată una dintre cele mai mari voci ale planetei: „Face: ‘Bine, mă, hai să mergem că și așa țipă asta, zbiară în urechile mele! Hai să mâncăm un șnițel’. Avea el locul lui la Cafe de Paris. Ne-am ridicat încet, încet, am lăsat acolo familia și am plecat. ‘Hai, mă, stăm aici?! Urlă asta!’. I-am zis că nici mie nu-mi place Celine Dion”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 2023/2024

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română