Sport

Gigi Becali vrea la ”masa bogaților”! Ce va face dacă FCSB va juca în Liga Campionilor sezonul viitor

Chiar dacă FCSB a câștigat cu greu partida cu Sepsi OSK, scor 1-0, în etapa 25 a ligii Campionilor, Gigi Becali continuă să spere la Liga Campionilor.
12.02.2024 | 09:40
Gigi Becali vrea la masa bogatilor Ce va face daca FCSB va juca in Liga Campionilor sezonul viitor
Gigi Becali vrea ca FCSB să joace în Liga Campionilor sezonul viitor. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a învins Sepsi OSK, scor 1-0, la finalul unei înfruntări în care elevii lui Elias Charalambous nu au avut o prestație prea reușită. Cu toate acestea, Gigi Becali speră ca în acest sezon să câștige titlul după nouă ani de pauză.

Gigi Becali vrea în Liga Campionilor

Gigi Becali își dorește ca formația roș-albastră să ajungă în grupele Ligii Campionilor și a declarat ce vrea să facă cu banii obținuți de la UEFA.

ADVERTISEMENT

”În acest moment eu am un singur țel, vreau Liga Campionilor, după fac o debarasare. Banii pe care îi câștig îi bag în fotbal.

20 de milioane intararea în grupele Ligii, 2-3 milioane punctele din grupă și 6 milioane iau din bilete. Trebuie să ajungem în grupe. Asta mă interesează pe mine la ora asta, doar performanța”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

FCSB este ultima echipă românească care a ajuns în grupele UEFA Champions League, în sezonul 2013-2014. La acea vreme, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a acumulat doar 3 puncte, într-o grupă cu Chelsea, Schalke 04 și FC Basel.

Gigi Becali a analizat lupta la titlu din acest sezon

Chiar dacă Rapid s-a impus în fața lui CFR Cluj, Gigi Becali nu îi vede pe giuleșteni principalii adversari în cursa pentru titlu și crede că elevii ui Adi Mutu sunt importantul opnent al lui FCSB. Latifundiarul din Pipera a analizat lupta la titlu din acest sezon.

ADVERTISEMENT

”În următoarele meciuri strângem 15 puncte, nici nu discut. Inclusiv cu victorie în Giulești. Rapid, 9 puncte. Îi bate Craiova și îi batem noi. Să zică mersi dacă ia și 9, ca nu se știe dacă bat pe UTA.

Tot stafful meu zicea de Rapid, eu o consider pe CFR mai puternică decât Rapid. Mutu a văzut defectele și o va regla problemele. Mutu vede fotbal, dar durează până se acomodează și el. O să regleze jocul.

ADVERTISEMENT

9 puncte ia și CFR, sunt o echipă puternică. Eu mizez pe puncte pe care o să le piardă la egaluri, nu înfrângeri. Cred că vor face trei egaluri”, a mai declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT