Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, ultima mișcare pentru FCSB – Dinamo în Ghencea: „Azi îl sun pe Prim-ministru”

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că va vorbi din nou cu Marcel Ciolacu. Ultimele informații legate de Ghencea.
17.07.2023 | 13:35
Gigi Becali ultima miscare pentru FCSB  Dinamo in Ghencea Azi il sun pe Primministru
Gigi Becali, presiune la Marcel Ciolacu. Acuze la CSA Steaua. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali încă speră că FCSB va putea să joace derby-ul cu Dinamo pe stadionul Ghencea și să încaseze astfel în jur de jumătate de milion de euro din bilete. Patronul FCSB a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali îi cere din nou ajutorul lui Marcel Ciolacu pentru a juca în Ghencea: „Dacă nu te ascultă, nu o să fii un bun conducător”

Gigi Becali pune presiune pe Marcel Ciolacu și a dezvăluit că va vorbi din nou cu el pentru ca FCSB să joace în Ghencea: „Astăzi o să încerc să îl sun pe prim ministru, să îi spun: Domnul prim-ministru, ce știu e că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dacă nu o să te asculte ca prim ministru, dacă nu o să te și asculte miniștrii sau subalternii, nu o să fii un om autoritar, un bun conducător’”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB consideră absurde cererile celor de la CSA Steaua: „Penru că așa: ‘Da, domne! Facem, dregem’, și apoi să vii cu chichițe, că un milion de euro! Ce un milion de euro?! Ce un milion, mă! Un gazon costă 200.000! Cum să  îți dau ție un milion dacă se strică gazonul?! Fac gazonul nou! Poliță de asigurare pe gazon mi se pare că dă numai Belgia sau Olanda.

Pe urmă nu știam! Că dacă se folosesc cumva însemne cu Steaua, talala, răspundem noi. Eu ce răspund? Ce vorbesc cu tine! Tu poți să răspunzi de angajații tăi sau de oamenii care se uită la Fanatik sau citesc Fanatik? Nu poți să răspunzi!”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici i-a citit lui Gigi Becali condiția pusă de „militari”: „Se obligă FCSB, prin toți reprezentanții săi, acționariat, conducere și după echipă, să nu utilizeze și să nu permită utilizarea niciuneia dintre mărcile Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Să nu afișeze, să nu permită afișarea de mesaje denigratoare la adresa acestuia și sau mesaje care să genereze confuzie privind identitatea de brand, marcă și palmares. A scris GSP azi dimineață. Păi cum poți să accepți așa ceva?”.

Gigi Becali nu vrea să cadă în capcana CSA Steaua: „Cum să accept așa ceva?! Cu alte cuvinte zic că am pierdut procesul!”

Gigi Becali e conștient că dacă ar accepta o astfel de cerere și-ar tăia singur craca de sub picioare: „Cum să accept așa ceva?! Cu alte cuvinte zic că am pierdut procesul! Păi eu sunt Steaua, bă! Că eu am luat Steaua! Puteți să faceți voi ce vreți cu stadiul ăla. Eu am luat Steaua de la miniștrii și generalii voștri de armată.

ADVERTISEMENT

Am luat-o de la Guvernul României care a dat hotărâre de guvern. Năstase a dat Steaua la asociație. Eu asta am luat, Steaua! Nu, că nu e Steaua, că e Steaua… că am luat-o pe Steaua! Și puteți să vă dați voi de pământ, că eu tot Steaua am luat!”.

Patronul FCSB a desființat-o pe judecătoarea care i-a dat dreptate lui CSA Steaua: „Aveți demnitate, lasă procesul! Lăsați instanța să zică. ‘Nu, că a zis doamnă judecătoare!’. Aia care a zis că ‘Domne, n-ai voie să folosești Steaua’, m-am interesat de ea. Pierdeau oamenii procesele pentru că aveau avocatele bijuterii și blănuri și ea nu suporta! Îți dai seama, se întâmplă, dai de unul nebun din 100, care e împotriva lui Becali și îți dă o hotărâre dinasta! Acuma e Înalta Curte, dar acolo e altceva. Alt fel de judecători”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB vrea ca echipa sa să primească aceleași condiții de închiriere ca FRF: „Ordinul se ascultă cu sfințenie”

Gigi Becali a descoperit stratagema celor de la CSA Steaua: „Nu că nu le accept, dar să răspund eu pentru suporteri sau pentru alte persoane?! Cum să spun eu că nu e Steaua, când eu am proces și mă judec să le anulez lor marca?! ‘Uite, domne, ce zice prin contract’. Cu alte cuvinte merge la proces și spune: ‘Uite, nu mai are voie să facă proces! Că recunoaște că nu e Steaua!’. Asta nu se poate așa ceva!”.

Patronul FCSB i-a adus aminte lui Marcel Ciolacu de un alt episod: „Adică tu, prim ministru, dai ordin și mi-a zis: ‘Avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea. Deci primul ministru a promis că Steaua să joace în Ghencea. Acum un an aproape a promis, eram la Patriarhie, pe scenă. 

Bun, acuma el vine, dar se ține de cuvânt, dă ordin la ministru, ministrul dă ordin mai departe, respectă, pe când ăia vin și bagă niște chichițe acolo, Lasă, mă, că nu-i problemă, că ascultăm ordinul ministrului, dar băgăm ceva acolo în contract! Asta înseamnă că nu ascultă ordinul!

Ordinul se ascultă cu sfințenie și nu se bagă bețe în roate! Domne, pui acolo clauzele care le pun Federației. Cum ai închiriat la fedederație și mie la fel, că nu ești privat ca să pui cât vrei și cum. Ești instituție publică”.

Becali a continuat cu sfaturile pentru Marcel Ciolacu: „Când dau un ordin, trebuie să execute întocmai și în toate”

Gigi Becali nu înțelege cum Marcel Ciolacu accepta ca decizia sa să nu fie respectată: „Eu îmi dau seama acum ce înseamnă autoritatea în România! Eu când sunt conducător, de la mine în jos, când dau un ordin, trebuie să execute întocmai și în toate!

Dar dacă eu dau ordinul și îi spun lu Luțu: ‘Bă, fă aia!’. Și Luțu îi spune la un alt angajat și ăla face la mișto și bagă bețe în roate mai mult, atunci eu nu mai sunt conducător. Nu vreau să insinuez nimic, că îmi place de Ciolacu. Dar dacă n-ai putere în cuvânt și dacă subalternii fac mizerii, nu e în regulă treaba”.

În concluzie, Gigi Becali nu e dispus să plătească polița de asigurare: „Domne, nu știu, dacă a băgat asta cu un milion, noi poate ne-am asuma celelalte condiții… Suntem în România. Când ești în România, așteaptă-te la orice lucruri aberante”.

FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită LIVE începând cu ora 10:30, luni, marți și vineri, NUMAI pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va fi apoi publicată în premieră pe canalele de YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Gigi Becali pune presiune pe Marcel Ciolacu

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”