Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali: “Înregistrăm marca Steaua în UE. Talpan face clăbuci”

Gigi Becali a detonat bomba în direct la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici: marca Steaua va fi înregistrată la nivelul Uniunii Europene, o lovitură aplicată rivalei CSA Steaua.
17.07.2023 | 13:05
Gigi Becali Inregistram marca Steaua in UE Talpan face clabuci
Gigi Becali: “Înregistrăm marca Steaua în UE. Talpan face clăbuci”
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță cu super dezvăluiri în exclusivitate, de data aceasta din partea ”titanului” Gigi Becali, așa cum se consideră patronul de la FCSB. Inițial, Gigi Becali a intervenit în discuția inițiată de Horia Ivanovici, pentru a clarifica din nou disputa dintre CSA Steaua, condusă de juristul Florin Talpan, și FCSB.

Gigi Becali înregistrează marca Steaua în UE

Acuma ce pot să fac Horia? Pot să fac o plângere, să spun ați făcut evaluare că marca Steaua o să ia 3.6 milioane pe an, voi ați folosit-o 10 ani. De când au ei, 10 ani. Câți bani ați produs cu ea fraudă? Unde sunt banii ăia pe care trebuia să-i produceți? M-ai înțeles? Și la proces, întreb judecătorul, câți bani a produs cu marca Steaua? Hai să vedem, câte tricouri, fulare, că el așa vine la proces. Și acum s-au împlinit 10 ani, 2013-2023, mă duc la judecător. Domnul judecător, câți bani au produs cu marca? 17 lei? Da nu-i dau nici 17 lei, pentru că ei ca să producă ăștia 17 lei trebuiau să joace fotbal, însă ei au avut prăvălia închisă.

ADVERTISEMENT

Nu poți să produci 17 lei dacă ai prăvălia închisă. Nu poți să spui că eu îți aduc prejudiciu când tu ai o prăvălie închisă. Spui, nu am putut să vând eu laptele și brânza. Păi băi, prăvălia ta a fost închisă. Nu aveai cum să produci bani. Sunt niște lucruri băbești, logice, orice judecător n-are ce să zică.

Fii atent, aici! Băi Becali, vin-o aici, către ministrul de armată. Ia desființați echipa asta, că pierdem bani la mișto, ia stadionul ăsta, adu bani din calificări, din vânzare de jucători în țara românească, cum ai mai adus. Cum să lăsăm echipa asta, care e Steaua adevărată și o iubesc milioane de oameni? Batjocoresc milioane de oameni, care-s FCSBiști toți. Să vină oameni la stadion, să ne bucurăm, nu că joci la Buzău, ce-i asta mă?

ADVERTISEMENT

Răutate, dușmănie, pentru ce? Că n-am treabă cu ei? Eu nu înțeleg cum au ei cu mine ce au cu mine. Băi, așa a vrut Dumnezeu, nu vă puteți compara cu mine, sunteți prea mici. Așa a vrut Dumnezeu. Nu că sunt eu mare. M-a făcut mare în asta, că vrea el să-mi dea, dacă a vrut Dumnezeu să mă facă mult mai mare decât voi, vă luați voi cu ăla marele? Pe mine nu mă atingeți, e ca o picătură într-un ocean, Becali cu altul în România. Ai văzut, și tu te-ai luat, cam făceai figuri când erai mai tânăr, apoi ce ai zis, mă iau cu titanul?”, și-a început Becali discursul, la fel de spumos ca și alte dăți.

Gigi Becali, dialog fabulos cu Horia Ivanovici

A urmat un dialog fabulos, în care Gigi Becali nu s-a sfiit în a folosi cuvinte grele și a promis că juristul Florin Talpan va plânge în cele din urmă. Mai mult, Gigi Becali l-a imitat pe Florin Talpan, stârnind râsetele celor din studio. Un lucru e cert, Gigi Becali se pregătește de înregistrarea mărcii Steaua în Uniunea Europeană, astfel că va putea juca, dacă instanța îi va da dreptate, împotriva marilor echipe din Europa sub numele de Steaua. Inițial, Gigi Becali a fost șocat să vadă că Horia Ivanovici a deținut această informați exclusivă, însă patronul celor de la FCSB și-a revenit rapid și a făcut spectacol.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: E adevărat că vreți să înregistrați marca Steaua pentru Uniunea Europeană?”

Gigi Becali: ”Cine ți-a zis?”

Horia Ivanovici: ”Titanul, un alt titan, mai mic”

Gigi Becali: ”Nu știu de unde ați aflat asta?”

Horia Ivanovici: ”Am aflat, sunt și eu un titănel pe aici pe la mine”

Gigi Becali: ”Sunt lucruri normale, avocățești, pe care încercăm să le facem, dacă în țara noastră sunt tot felul de tâmpenii de astea, încercăm în străinătate, că noi suntem în Europa. Vedeți cum zice, domnule fugarul a fugit după pușcărie, păi n-a fugit mă, s-a dus să facă pușcăria în Europa, decât să facă într-o țară criminală care îi omoară pe deținuți, s-a dus omul să facă pușcăria în Italia”

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: ”Deci cum e cu marca?”

Gigi Becali: ”O să avem marcă Steaua înregistrată în Uniunea Europeană, dupaia Talpan face clăbuci. Păi da nu, păi da, după aia ce o să spuneți, că judecătorul a spus că e Steaua. Ce o să mai zică?”

Horia Ivanovici: ”De ce demersul în Spania și nu în altă țară?”

Gigi Becali: ”Spania cunoaște cel mai bine situația în materie de sport, fotbalistic. Acolo sunt lucrurile cele mai clare, acolo s-au mai întâmplat lucruri de genul ăsta, ei sunt cei mai pricepuți în această chestiune de materie juridică”

Horia Ivanovici: ”Și dacă se înregistrează, această hotărâre nu bate și hotărârea din România?”

Gigi Becali: ”Aia nu-i hotărâre judecătorească, nu bate, aia rămâne în picioare. Doar că eu pot să spun că pot să o folosesc și să cer reviziuirea, la hotărârea aia la care spunea de avocate că sunt c***. Cum vedea o avocată că inele și blănuri spunea”.

Horia Ivanovici: ”Nu mai spuneți așa, că nu-i frumos”

Gigi Becali: ”E foarte frumos”

Horia Ivanovici: ”Domnul titan, vă rog”

Gigi Becali: ”Noi venim cu 3 procese câștigate în România și cu unul la nivel European”

Horia Ivanovici: ”Veți putea juca, că nu mă pricep, în cupele europene sub denumirea Steaua? Veți fi FCSB în Superliga și Steaua contra lui Real Madrid?”

Gigi Becali: ”Cu siguranță, păi FCSB tot Steaua este. Da, am putea folosi Steaua, așa va fi”

Horia Ivanovici: ”Înnebunește Talpan”

Gigi Becali: ”S-ar putea să nu vreau că mi-e milă de Talpan. El a luat banii 30.000 de euro de la mine, mi-a pus executare pe cont. Acum eu am câștigat procesul, acum el trebuie să dea banii înapoi și el nu vrea să-i dea. Acum o să-i pun și eu sechestru pe casă. Nu vrea să-i dea. Domnule judecător, uitați ce mi-a făcut, uitați, cum să-i dau banii. Acum i-am executat, hotărâre de executare, începe plânge, cutare cum, cutare. Prietena mea m-a părăsit din cauza lui Becali, că mașina, că i-a vandalizat mașina. Hai că m-așteaptă la Palat”.

Nu ratați FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI în timpul săptămânii de la 10:30 dimineața, în direct și exclusivitate pe www.fanatik.ro. Emisiunea va fi difuzată în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Nu ratați nicio emisiune și nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE sau urmărește.

Gigi Becali va înregistra marca Steaua în UE

ADVERTISEMENT