Fotbal intern

Gigi Becali vrea să scape de Mitriţă din Liga 1 Betano: „Man e mai bun decât el. Nu mă interesează Craiova”

30.01.2019 | 15:19
Gigi Becali vrea sa scape de Mitrita din Liga 1 Betano Man e mai bun decat el Nu ma intereseaza Craiova

Patronul FCSB, Gigi Becali, a oferit o opinie cu privire la transferul lui Alexandru Mitriță la echipa americană New York City FC, anunţat în exclusivitate de FANATIK. Finanțatorul roș-albaștrilor se arată bucuros de faptul că va scăpa de Mitriță, dar în același timp a spus că Florin Tănase sau Dennis Man sunt jucători mai valoroși decât „perla” Olteniei.

„Nu mă interesează Craiova, dar aș vrea să plece Mitriță pentru că e cel mai bun de la ei. Contracandidați sunt Craiova și CFR și vreau să plece Mitriță pentru că e cel mai valoros jucător de la ei. Din România nu, pentru că sunt Tănase și Man de care nu are cum să fie mai bun Mitriță, pentru că vor costa mai mult. Vedem cu cât se vor vinde Tănase și Man și cu cât se va vinde Mitriță. Oricum, vă zic un lucru, dacă are clauză de 6 milioane de euro, atât se va plăti pe el”, a spus patronul FCSB, la Pro X. FANATIK a anunțat toate detaliile transferului lui Alex Mitriță, de la U Craiova la New York City FC, iar Craiova ar urma să încaseze 8 milioane de euro de la echipa de pe coasta de est a SUA.

Gigi Becali: „Man e mai bun decât Mitriță”

Gigi Becali a anunțat că a avut o ofertă importantă pentru Dennis Man, în valoare de 13 milioane de euro, pe care a refuzat-o. Patronul FCSB se așteaptă ca tânărul său fotbalist să valoreze o sumă colosală, de zeci de milioane: „Am primit ofertă de 13 milioane pe Man. Şi am zis, mulţumesc, nu! Era printr-un impresar şi banii veneau toţi o dată! A fost de la o echipă din Vest. Nu vreau să-l dau acum, vreau să iau mult mai mulţi bani pe el. Dacă am o perlă, de ce să o vând ieftin? Eu zic că dacă Harry Kane, la 28 de ani, face atâţia bani, atunci o face şi Man la 20 de ani vreo 30 de milioane. Şi cu ce e Kane mai bun decât Man? Mai e o echipă din Anglia care vine după el meci de meci. Special pentru el. Fac notă explicativă despre el, meci de meci, ce a făcut, cum a jucat. O să vedeţi că o să-l dau cu mulţi bani!”, a povestit în urmă cu două luni patronul FCSB.

De asemenea, patronul FCSB a vorbit despre trecerea lui Nicolae Stanciu la echipa saudită Al Ahli Jeddah. El l-a susținut pe fostul său jucător: „În viață totul e numai la bani. Tot ce facem, facem pentru bani. Când faci performanță e adevărat, că e o bucurie sufletească, dar nu îți bagă nimic în buzunar.” Liderul naționalei României ar urma să primească 3 milioane de euro pe an, cu tot cu bonusuri.