Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Corsicanu, ultimele detalii despre viitorul lui Cristiano Bergodi la Rapid: „Avem cel mai bun lot din campionat”

Gigi Corsicanu a oferit ultimele detalii despre viitorul lui Cristiano Bergodi la Rapid. Fostul lider al galeriei s-a arătat dezamăgit de parcursul giuleștenilor în play-off.
13.04.2024 | 21:07
Gigi Corsicanu ultimele detalii despre viitorul lui Cristiano Bergodi la Rapid Avem cel mai bun lot din campionat
Gigi Corsicanu, ultimele detalii despre viitorul lui Cristiano Bergodi la Rapid: „Avem cel mai bun lot din campionat”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Înfrângerea categorică din derby-ul Rapid – CFR Cluj, scor 1-4, a fost picătura care a umplut paharul pentru suporterii giuleștenilor. Gigi Corsicanu i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi, însă fostul lider al galeriei a revenit cu detalii despre viitorul antrenorului.

Gigi Corsicanu, ultimele detalii despre viitorul lui Cristiano Bergodi la Rapid: „Patronii știu ce au de făcut”

Giuleștenii sunt de nerecunoscut în play-off după succesul clar din derby-ul cu FCSB, scor 4-0. Trupa lui Cristiano Bergodi a ieșit din lupta pentru titlu, iar Gigi Corsicanu își dorește să vadă o schimbare de atitudine la Rapid București.

ADVERTISEMENT

Fostul lider al galeriei din Giulești a vorbit și despre viitorul lui Cristiano Bergodi la FANATIK SUPERLIGA. Show-ul este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri a săptămânii.

„Aveam așteptări din partea echipei asupra atitudinii din teren, pentru că au fost toate probleme din ultimul timp și ne așteptam să ne răsplătească cu o altfel de atitudine. Se pare că au avut parte de o cădere psihică și lucrurile nu au fost cum ne așteptam.

ADVERTISEMENT

Sper să ne revenim, să câștigăm luni și să ne liniștim puțin. Pot să spun doar că patronii echipei au decizia (n.r. privind demiterea lui Bergodi), noi suntem suporteri și trebuie să fim în tribună, să fim alături de Rapid în momentele grele. Patronii știu ce au de făcut și sunt în măsură să ia decizii, care nu țin de noi.

Aici este problema patronilor și dânșii știu mai bine ce este de făcut. Suntem în 2024, trebuie să ne adaptăm în vremurile în care trăim. Nu putem să tratăm situația de acum, la fel cum se întâmpla înainte. Evoluăm, nu putem să rămânem la stadiu de acum 30 de ani”, a declarat Corsicanu.

ADVERTISEMENT

Suporterii din Giulești pun presiune pe Rapid? Răspunsul lui Gigi Corsicanu

„Am dat dovadă de înțelegere, am spus și înainte că nu este nicio presiune din partea suporterilor. Suntem conștienți că totul se construiește în timp, nu putem să facem performanțe peste noapte. Au fost echipe care au câștigat campionatul și după s-au desființat.

Nu îmi aduc aminte să fim conduși cu 4-0 pe Giulești la pauză, nu a scandat nimeni demisia. Suporterii au încurajat echipa și la final și-au exprimat nemulțumirea. Nu cred că s-a creat o presiune asupra echipei în timpul celor 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Este normal ca la sfârșitul spectacolului să îți exprimi nemulțumirea. Asta se întâmplă pe orice stadion din lumea asta, nu cred că se întâmplă doar la Rapid. Cred că este de apreciat și că la 4-0 tot stadionul încuraja echipa”, a mai spus Corsicanu.

„Eram cei mai fericiți dacă băteam Steaua și Dinamo, dar trebuie să avem alte aspirații”

„Pe final de meci era și normal, pentru că oamenii au fost supărați pentru atitudine, pentru felul în care s-a exprimat echipa, nu neapărat pentru rezultat. Nu suntem suporteri de rezultat, noi suntem alături de echipa noastră și la bine și la greu.

Nu se pune problema de rezultat, nu venim pentru cupe. Venim pentru că asta este tradiția noastră, să fim lângă echipa noastră. Nu s-a pus presiune, am fost de acord cu un proiect pe un termen mai lung.

S-au făcut investiții foarte mari, s-au adus jucători. Consider că Rapid are cel mai bun lot din Liga 1, însă rezultatele nu sunt pe măsura lotului. Cu FCSB câștigăm (n.r. râde). Pe vremea lui Ceaușescu eram cei mai fericiți dacă băteam Steaua și Dinamo, dar cred că trebuie să avem alte aspirații. Pe Steaua și Dinamo i-am bătut mai mereu, dar acum trebuie să fim mai precauți”, a declarat fostul lider al galeriei.

Gigi Corsicanu, DEZVALUIRI despre SITUATIA EXPLOZIVA de la Rapid | PRESIUNE inainte de Rapid - Sepsi

ADVERTISEMENT