Sport

Profeția lui Dumitru Dragomir despre Gigi Becali: ”Va fi jale!”

Dumitru Dragomir a vorbit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ despre ce se va întâmpla cu fotbalul românesc după ce Gigi Becali se va retrage.
24.09.2023 | 00:50
Profetia lui Dumitru Dragomir despre Gigi Becali Va fi jale
Dumitru Dragomir a vorbit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ despre ce se va întâmpla cu fotbalul românesc după ce Gigi Becali se va retrage. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este recunoscut pentru faptul că este un vizionar în fotbal și ghicește numeroase rezultate, iar ”Oracolul din Bălcești” ne-a încântat cu ponturile sale pentru etapa a 10-a.

Dumitru Dragomir, reacție neașteptată despre Gigi Becali

În cea mai recentă ediție a emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a prezis faptul că fotbalul românesc va înregistra un declin uriaș în momentul în care Gigi Becali va decide să se retragă.

ADVERTISEMENT

”Federația ar trebui să se poarte cu Gigi Becali precum cu Sfintele Moaște. Dacă Gigi dispare din fotbal, dispare 30% din frumusețea acestui sport pentru că valoare nu mai avem. Ne mai ține ăsta cu cancan-urile.

Nu că sunt eu aici, dar și emisiunea ta e trăsnet. Tare de tot.  Nici nu are farmec fotbalul fără Gigi Becali. Categoric audiențele scad la jumătate, va fi jale pentru fotbalul românesc. Orice spune, e presa pe el ca păduchii pe vulpe”, a declarat Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Becali, mai antrenor decât Hagi

Tot la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre mai mulți conducători în fotbalul din România. Fostul președinte al LPF este de părere că sunt foarte puțini cei care reușesc în acest domeniu și a oferit o listă cu cei mai buni 5 oameni care fac performanță la acest capitol.

Dumitru Dragomir a vorbit și despre averea pe care o are și câți bani o să facă din următorul proiect imobiliar: “Sunt milionar de 50 de ani. Ce mai e milionul în zilele noastre? Ce sută să fac? Suta de ani, da! Suta de milioane?… Păi, a furat cineva din ei?”

ADVERTISEMENT

După victoria pe care FCSB a obținut-o la Ovidiu în fața campioanei Farul, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a decretat că Gigi Becali a câștigat duelul cu Gică Hagi la schimbări.

”Gigi Becali a fost mai bun antrenori ieri decât Gică Hagi. Păi a câştigat, prin schimbările pe care le-a făcut, prin tot. Bine, are şi echipă. Dar a făcut schimbările bine. Îl scoteam şi eu pe Compagno la pauză”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, de la ora 13:15, LIVE, doar pe site-ul www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Adio fotbal după retragerea lui Becali

ADVERTISEMENT