Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață nu crede că va mai rezista mult CSA Steaua: ”Pot dispărea în șase luni”

CSA Steaua nu și-a găsit încă un investitor, iar Gigi Mustață spune că echipa ar putea dispărea în viitorul apropiat.
12.08.2023 | 17:55
Gigi Mustata nu crede ca va mai rezista mult CSA Steaua Pot disparea in sase luni
Gheorghe Mustață nu crede că CSA Steaua are viitor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CSA Steaua va juca și în sezonul precedent în ”B”, din cauza statutului juridic al echipei. Militarii nu și-au găsit un investitor și riscă să nu aibă drept de promovare nici în sezonul următor. În acest context, echipa riscă să se desființeze, crede Gigi Mustață.

Gigi Mustață, anunț dur la adresa CSA Steaua

Gheorghe Mustață spune că echipa consumă foarte mulți bani și nu poate să găsească un investitor din cauza evaluării făcute de Florin Talpan, care a cotat marca la peste 3 milioane de euro anual.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, Mustață, șeful de galerie al FCSB, spune că este posibil ca echipa să fie desființată cât de curând, din cauza consumului mare de resurse financiare ce nu poate fi justificat de performanțe.

Nu știu ce se întâmplă acum, nu știu dacă mai stau 2-3 ani în B, sunt niște bani cheltuiți. S-ar putea să nu mai existe în șase luni – un an. Doar să rămână cu academia. Ei știu, au investitori… evit să vorbesc. Riscul există pentru ei pentru că nu îi cumpără nimeni. Spune-mi cine investește acum 10 milioane de euro fără nimic.

ADVERTISEMENT

Avem noțiunea banilor și noi, știm ce înseamnă 2-3 milioane de euro, ca tu să îi pierzi în prima secundă, i-ai da? Nici eu”, a spus Gigi Mustață, seful de galerie al Peluzei Nord, grupare ce susține FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

Mustață explică de ce o susține pe FCSB

Gigi Mustață a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA, că este susținătorul FCSB pentru că, după ce a ieșit din închisoare, a fost convins de documentele prezentate de Virgil Boglea că echipa lui Gigi Becali este Steaua.

ADVERTISEMENT

Dacă pentru mine acele documente nu spuneau că este continuatoarea Stelei, eu nu eram la ora asta aici, mă retrăgeam total. Poate mă vedeai la CSA. Era posibilitatea asta. Dar când Virgil Boglea a venit cu motivarea, mi-a citit motivarea Înaltei Curți, că e vorba decât de pierderea numelui și a emblemei și nu ete vorba de pierderea continuității… pe mine nu mă interesează.

Cine a continuat activitatea fostei echipe, fostei secții a CSA până acum? În momentul în care vine UEFA și te premiază și vine UEFA și îți dă 1.1 milioane, că tu ești câștigătoare a Cupei Campionilor, continui activitetea în Europa, în România… sunt foarte multe de discutat. Eu nu vin pe vrăjeală. Noi, de doi ani, de trei ani aproape, când făceam emisiuni, îi trimiteam lui Gabi, ia citește asta și arată, clar, cu ștampilă, judecătorie, nu pot veni eu, nu pot să corup un om așa, îl corupi cu realitatea.

ADVERTISEMENT

Documentele le-am dat și unora de la CSA care au fost la noi în peluză. După 10.000 de oameni, care au venit în deplasare, că atunci, cu Dinamo, pe Arena Națională, eram în deplasare. Gândește-ce ce înseamnă la următorul meci, acasă”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe FANATIK.RO și în reluare pe Facebook și Youtube de la ora 17:00.

[fanatik-live vod=1 playerId=’dorRq8lU’ uuid=’U3RSKiMHFgg’ title=’Mustață, despre viitorul CSA Steaua’ heading=’

ADVERTISEMENT