Sport

De ce nu a mai ajuns Bogdan Lobonț la CSA Steaua. Mesajul lui Ogăraru după ce a semnat cu Rapid. Exclusiv

Bogdan Lobonț a fost foarte aproape să semneze cu CSA Steaua, însă fostul mare portar a ales în cele din urmă Rapid. Ce i-a transmis George Ogăraru.
10.08.2023 | 17:15
De ce nu a mai ajuns Bogdan Lobont la CSA Steaua Mesajul lui Ogararu dupa ce a semnat cu Rapid Exclusiv
Bogdan Lobonț nu mai antrenează de 1 an. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonț este noul antrenor cu portarii la Rapid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. „Pisica” a fost însă foarte aproape să fie cooptat la academia Stelei. Unde s-au blocat negocierile.

Bogdan Lobonț, deturnat de Rapid de la CSA Steaua București. Unde s-au blocat negocierile

FANATIK a aflat motivul pentru care Bogdan Lobonț nu a mai ajuns la CSA Steaua București. Se pare că mutarea a fost blocată din cauza unor clauze pe care fostul mare internațional le-a cerut, însă clubul nu le-a putut pune în contract.

ADVERTISEMENT

„În principiu, s-a stabilit totul. Mâine mai avem o discuție, dar e o informație care sincer nu știu cum a ajuns în presă. Deocamdată nu pot să îți dau mai multe detalii. Prefer să nu vorbesc foarte multe până nu vom finaliza actele. Lobi e foarte pregătit și știe mult fotbal și să lucreze cu tinerii”, spunea George Ogăraru, managerul academiei de fotbal a Stelei, pe data data 3 iulie.

În cele din urmă, „Lobby” a ales să meargă să se întoarcă în Giulești, unde a fost deja prezentat oficial: „He’s back! ‘Bine v-am regăsit!’. După 23 de ani, portarul ce a câștigat titlul de campion cu Rapid, în 1999, s-a întors în Giulești! “Pisica” este noul antrenor de portari al clubului nostru!”, au anunțat „giuleștenii”, pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

George Ogăraru, mesaj pentru Bogdan Lobonț: „Din punct de vedere sportiv eu l-am convins!”

George Ogăraru a oferit o reacție în exclusivitate pentru FANATIK, după ce a aflat că Bogdan Lobonț a semnat cu Rapid: „E un om de fotbal cu mare experiență la nivel internațional, pe care eu mi l-am dorit la Academia Steaua pentru că ar fi fost un mare câștig la nivel de cunoștințe pentru juniorii noștri. 

Din punct de vedere sportiv eu l-am convins, dar mai sunt si alte aspecte care nu au ținut de mine. Îi urez succes în carieră!”, a spus fostul jucător al lui Ajax, unde a evoluat și Lobonț.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar al naționalei s-a întors în Giulești la propunerea lui Adrian Iencsi, iar Cristiano Bergodi a fost încântat ca Lobonț să fie noul antrenor cu portarii al echipei, mai ales că Horațiu Moldovan nu trece printr-o perioadă foarte bună, iar „Lobby” l-ar putea ajuta enorm.

A fost dorit de Gigi Becali antrenor principal la FCSB

FANATIK a dezvăluit că Bogdan Lobonț a fost aproape să devină noul antrenor al FCSB, înainte de venirea lui Elias Charalambous. În cele din urmă, Lobonț a ales să se întoarcă la Rapid, unde a fost extrem de îndrăgit de fani.

ADVERTISEMENT

Lobonț era liber de contract din 3o iunie 2022, după ce s-a despărțit de România U20. Înainte să fie selecționer la juniori, a fost secundul lui Cosmin Contra la naționala mare și principal la Universitatea Cluj în perioada decembrie 2018-iunie 2019.

ADVERTISEMENT