Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață, reacție dură: „Cum să bagi ultrașii la pușcărie pentru așa ceva?”

Gigi Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a avut o reacţie dură la FANATIK SUPERLIGA la adresa celor care au propus o pedeapsă de 3 ani de puşcărie pentru cei care sunt prinşi cu torţe pe stadion.
27.08.2023 | 12:45
Gigi Mustata reactie dura Cum sa bagi ultrasii la puscarie pentru asa ceva
Gigi Mustață, reacție dură: „Cum să bagi ultrașii la pușcărie pentru așa ceva?”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a propus modificarea actualei Legi 4/2008 privind combaterea huliganismului, iniţiată de Mitică Dragomir. Conform modificărilor legislative, fanii riscă o pedeapsă de trei ani de închisoare dacă sunt prinşi cu torţe.

Gigi Mustață, reacție dură: “Nu ştiu în ce ţară trăieşte acest om, care a propus această lege”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că este o propunere halucinantă care ar crea prăpăd în peluzele din întreaga ţară. Liderul fanilor FCSB susţine că este imposibil ca o astfel de lege să treacă:

ADVERTISEMENT

“O să trebuiască să modifice şi legea. O să le dea 3 ani pentru pedofilie şi 10 ani pentru o torţă. Haideţi să terminăm cu balivernele astea. Este un spectacol. Prin lege, îmi interzici să mai intru pe stadion pentru un an sau amendă.

Dar nu cred că va trece această lege. Sunt baliverne. Nu ştiu în ce ţară trăieşte acest om, care a propus această lege. Bagă toate galeriile la puşcărie, hai să mergem cu toţii acolo.

ADVERTISEMENT

“Lasă pedofilii acasă şi bagă-i pe oamenii care fac spectacol”

Dar am rugămintea să scădem pedepsele la pedofili şi traficanţii de droguri. Uită-te la torţe. Bagă în puşcărie toate galeriile din România. Eu zic că este ceva care să sperie.

Nu ai cum să vii cu această lege. Umpli puşcăriile şi mai trebuie să faci vreo 20 în plus. Lasă pedofilii acasă şi bagă-i pe oamenii care fac spectacol. Dă-mi interdicţie, cum a rămas de la Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Îmi dai interdicţie un an, amendă. Dar să vii cu tâmpenia asta, 3 ani de puşcărie… Văd că una-două a devenit în România numai puşcărie, puşcărie, puşcărie. Mai gândiţi-vă şi la alte pedepse.

“Cum să bagi ultrașii la pușcărie pentru așa ceva?”

Sunt lucruri care se întâmplă pe toate stadioanele. Să le scadă pe toate: pedofilie, droguri, prostituţie. Ai o lege. L-ai prins cu torţa? I-ai dat interdicţie un an, amendă şi asta este. Dar ca să vii să îi dai puşcărie pentru asta.

ADVERTISEMENT

Să se ducă ei puţin, să vadă ce e pe acolo. N-ai cum. Jandarmeria propune, dar vă daţi seama că nu are cum să treacă de Parlament. Ar fi ca o dictatură a Jandarmeriei. 

Este dosar penal şi acum. În momentul în care îl prinde pe stadion având interdicţie, nu îl bagă la puşcărie. Astea nu sunt infracţiuni, că dai o torţă. Cum să bagi ultrașii la pușcărie pentru așa ceva?”, a spus Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor...
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților