Life

Gina Pistol a dezvăluit când o să nască. Ce nume va purta bebelușul prezentatoarei de la Chefi la Cuțite

15.12.2020 | 21:51
Gina Pistol a dezvaluit cand o sa nasca Ce nume va purta bebelusul prezentatoarei de la Chefi la Cutite
Gina Pistol a dezvăluit când o să nască. Ce nume va purta bebelușul prezentatoarei de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol urmează să devină mamă pentru prima oară, dezvăluind recent când urmează să nască fetița pe care o poartă în pântece. Prezentatoarea emisiunii culinare „Chefi la cuțite” se pregătește intens pentru una dintre cele mai frumoase zile din viața sa. 

Blondina are în prezent 27 de săptămâni, așadar nașterea va fi undeva în luna februarie a anului viitor. Momentan nu se știe cum va fi adus pe lume copil, natural sau prin cezariană, vedeta având mari dureri de cap și legat de numele bebelușului.

ADVERTISEMENT

Dacă inițial Gina Pistol glumea că micuța va purta prenumele „Regina”, iată că în momentul de față vedeta de la Antena 1 încă este în căutarea unui nume pentru copilul mult dorit, mai ales că este prima fată din familia iubitului ei, Smiley.

Gina Pistol, despre momentul nașterii. Când va deveni mamă

„Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto. La mine în familie o să fie prima fată.

ADVERTISEMENT

La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a declarat Smiley, notează wowbiz.ro.

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară, ținându-și fanii la curent cu ultimele noutăți din sarcină. Vedeta va naște la 40 de ani, declarând că nu se aștepta să rămână însărcinată pe cale naturală.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare de la „Asia Express” și „Chefi la cuțite” le-a dezvăluit internauților că nu mai este la fel de pofticioasă ca la începutul sarcinii, însă încă are capricii legat de gusturile acre, în special borș și citrice.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfruit și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit Gina Pistol în mediul online.

ADVERTISEMENT

Blondina și iubitul ei, Smiley, sunt foarte emoționați legat de sarcină, artistul povestind la un moment dat că micuța este așteptată cu brațele deschise de toată familia. Vedetele vor trăi ceva nou după nașterea copilului, lucru care se va întâmpla curând.

ADVERTISEMENT