Life

Gina Pistol a făcut anunțul. Ce culori au tunicile în sezonul 11 Chefi la cuțite

Ce culori au echipele formate de ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.
10.05.2023 | 23:03
Gina Pistol a facut anuntul Ce culori au tunicile in sezonul 11 Chefi la cutite
Ce culori au echipele în sezonul 11 Chefi la cuțite. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit atât pentru cei bucătari de renume cât și pentru concurenți: cu toții au aflat ce culori le sunt atribuite echipelor în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Gina Pistol a făcut anunțul, iar ceilalți și-au dat cu părerea.

Ce culori au echipele celor trei bucătari în sezonul 11 al show-ului culinar Chefi la cuțite

În a doua etapă din bootcamp, concurenții au avut de de îndeplinit o probă dificilă. Acesta a fost și momentul în care Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat de toată lumea. Prezentatoarea Chefi la cuțite, care după sezonul actual, cu numărul 11, a plecat din proiect, a spus ce culori au echipele.

ADVERTISEMENT

Astfel, făcând o analogie cu primul sezon și apel la învățăturile numerologilor, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză, ținând cont și de faptul că unii dintre ei sunt convinși că anumite culori le aduc noroc.

„Dragilor, ceea ce nu știu chefii, nici eu și nici voi măcar, sunt culorile echipelor din acest sezon. Este sezonul 11, 11 sună ca 1, sună ca primul sezon. Sunt 2 de 1 și numerologii au spus că au aceeași valoare ca 1. Unul a fost negru, unul a fost roșu și unul a fost gri”, a spus Gina Pistol, conform a1.ro. 

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat cei trei chefi

Nu a durat mult până când chefii au reacționat. Lui Cătălin Dumitrescu i s-a atribuit culoarea neagră. În același timp, concurenții care intră în echipa lui Sorin Bontea vor avea roșu, iar cei ai lui Florin Dumitrescu gri.

Fostul concurent de la America Express nu s-a abținut deloc din a trimite săgeți către rivalii săi după ce s-a aflat ce culori vor purta cele trei echipe în sezonul 11 Chefi la cuțite. „Eu o să fiu culoarea neagră, adică the dark side.

ADVERTISEMENT

Bontea o să fie roșu, o să ardă în flăcări și o să fie cel mai însângerat. Dumitrescu e un gri, griul e comun așa, dar nu se vede”, a afirmat iubitul Doinei Teodoru după ce a auzit anunțul făcut de Gina Pistol.

Pe de altă parte, Florin Dumitrescu nu îi dă dreptate. Dacă e să ne luăm după istoricul primelor două sezoane, acestea au fost câștigate de concurenți care aveau gri. În aceste condiții, cheful este mult mai încrezător.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Florin Dumitrescu este sigur că norocul va fi acum de partea lui și cineva din echipa lui va pleca acasă cu marele premiu la fina. „Sezonul 1 a fost câștigat de gri, sezonul 2 a fost câștigat de gri. Cum e să îți întorci norocul?”, a concluzionat bucătarul.

ADVERTISEMENT