Life

Gina Pistol, adevărul despre rolul de mamă: ”Nu mai am energie”

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu un an și jumătate, viața sa schimbându-se radical. Cum se descurcă vedeta de la Antena 1 de când s-a născut fiica sa.
03.09.2022 | 16:46
Gina Pistol adevarul despre rolul de mama Nu mai am energie
Gina Pistol, fără vlagă de când s-a născut fiica sa. Ce a declarat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare a emisiunii culinare Chefi la cuțite a spus adevărul despre rolul de mamă. Frumoasa blondină recunoaște că nu mai are energie de când se ocupă de creșterea și educarea micuței Josephine.

Gina Pistol, fără vlagă de când s-a născut fiica sa. Ce a declarat

Gina Pistol are foarte multe momente în care se simte fără vlagă. Vedeta de la Antena 1 are un sprijin real în persoana partenerului de viață, Smiley, care o ajută enorm în ceea ce privește timpul petrecut cu fiica lor.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea show-ului culinar Chefi la cuțite are parte de un iubit care observă atunci când blondina are nevoie de o pauză.

Cei doi reușesc să se odihnească și să aibă pauze, unul dintre ei fiind în permanență cu fetița lor, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

„Când ai copil trebuie să ai energie. Nu mai am. Am și eu momentele mele când vreau să mă izolez un pic ca să îmi încarc bateria, dar pentru copil când simți că nu mai poți, tot mai poți un pic.

Andrei mă sprijină foarte mult. Adică, când mă vede că nu mai pot îmi ia el locul și așa cumva prin rotație ne odihnim și noi pe rând”, a declarat prezentatoarea de la Chefi la cuțite pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cine o ajută pe Gina Pistol în creșterea lui Josephine

Gina Pistol are ajutor și din partea familiei sale și a lui Smiley. Mama artistului este cea care a stat cu micuța în perioada în care cei doi au petrecut prima vacanță fără copil, după ce au devenit părinți.

De asemenea, vedeta a mai precizat că are și o bonă, care este atentă la programul de somn și de masă al fetiței sale.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea ține enorm la aceste aspecte și nu dorește să o scoată din rutină pe micuța sa Josephine de care este foarte atașată.

ADVERTISEMENT