Life

Gina Pistol, criticată de fani pentru cum s-a fotografiat pe Instagram. Ce i-a reproșat un internaut: “Ai grijă, nu e ok”

Gina Pistol a fost criticată de fani pentru cum s-a fotografiat. Ce i-a reproșat un internaut soției lui Smiley pe Instagram.
01.08.2023 | 11:46
Gina Pistol criticata de fani pentru cum sa fotografiat pe Instagram Ce ia reprosat un internaut Ai grija nu e ok
Gina Pistol, criticată de fani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a fost criticată de fani pe Instagram pentru felul în care s-a fotografiat. Unii au complimentat imaginile, însă acestea nu au fost pe placul tuturor.

Gina Pistol, criticată de fani pentru cum s-a fotografiat. Ce reproșuri a primit vedeta

Soția lui Smiley este destul de activă pe rețelele sociale și împărtășește cu fanii diverse întâmplări și imagini din viața ei de zi cu zi. Atunci când se află în trafic, la semafor, vedeta profită de aceste momente, ala cum a făcut recent.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat câteva fotografii alb-negru, pe care le-a făcut în timp ce aștepta la semafor. Mulți fani au lăudat imaginile, care au primit mii de aprecieri. Au fost, de altfel, și persoane care au criticat-o.

“Nu știu ce faceți voi când stați la semafor, da eu am treabă”, a scris fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite în dreptul imaginilor postate pe Instagram. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Un utilizator i-a spus vedetei că trebuie să fie mai atentă la ceea ce postează pe internet, deoarece nu toate ipostazele în care pozează o avantajează. Acesta i-a spus că ar trebui să posteze mai rar imagini cu ea, dar care să fie realizate așa cum trebuie.

“Gina, ai grijă cum te postezi, că nu e ok. Mai bine mai rar și bine decât des și prost”, a fost comentariul postat de utilizator la imaginile Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, anunț la două luni de la nunta cu Smiley

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar în 2021 au devenit părinți. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de două luni, alături de apropiați și de alte vedete.

Înainte de Smiley, Gina Pistol nu a avut același noroc în plan sentimental. Vedeta a avut parteneri care i-au fost infideli în trecut, printre care și afaceristul libanez Nicola, cu care a fost împreună ani buni.

ADVERTISEMENT

Recent, fosta prezentatoare TV a postat un clip video în care le-a arătat internauților ce ar face dacă Smiley ar fi infidel. Vedeta are încredere în partenerul ei de viață, așa că filmarea a fost distribuită în spirit de glumă.

“Dacă îl văd vreodată cu altă fată. Bine, n-o să fie chiar așa”, a scris Gina Pistol pe Instastory, în urmă cu câteva zile, iar postarea i-a amuzat pe fani.

ADVERTISEMENT
Tags: