Life

După două luni de la nuntă, Gina Pistol a uimit pe toată lumea: ”N-o să fie chiar așa”

La două luni de la cununia religioasă, Gina Pistol și-a luat fanii prin surprindere. Ce avertisment i-a transmis lui Smiley.
29.07.2023 | 16:30
Dupa doua luni de la nunta Gina Pistol a uimit pe toata lumea No sa fie chiar asa
La două luni de la cununia religioasă, Gina Pistol și-a luat fanii prin surprindere. Ce avertisment i-a transmis lui Smiley. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După două luni de la nuntă, Gina Pistol a uimit pe toată lumea. „N-o să fie chiar așa”, este reacția neașteptată distribuită de fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite pe una dintre paginile sale de socializare.

La două luni de la cununia religioasă, Gina Pistol și-a luat fanii prin surprindere. Ce avertisment i-a transmis lui Smiley

La două luni de la cununia religioasă, Gina Pistol și-a luat fanii prin surprindere cu o dezvăluire. Ce avertisment i-a transmis lui Smiley și ce spune despre infidelitate. Vedeta a avut în trecut parteneri de viață care au călcat strâmb.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a lăsat de înțeles că nu mai acceptă ca iubitul ei să joace la două capete când vine vorba de dragoste. Unul dintre foștii parteneri de viață care a înșelat-o a fost omul de afaceri libanez Nicola.

Acesta este motivul pentru care fosta moderatoare TV a publicat o filmare care arată ce i-ar face infidelului. Bineînțeles, că videoclipul a fost distribuit în spirit de glumă, vedeta având mare încredere în artist.

ADVERTISEMENT

„Dacă îl văd vreodată cu altă fată”, este mesajul care însoțește filmarea distribuită de Gina Pistol la secțiunea Stories de pe Instagram. „Bine, n-o să fie chiar așa”, a completat soția lui Smiley pe social media.

Gina Pistol, înșelată cu cea mai bună prietenă

Gina Pistol a mărturisit la un moment dat că a fost înșelată cu cea mai bună prietenă. Când era mai mică își spunea că nu va trece niciodată peste infidelitate, doar că a avut mai multe relații amoroase în care a făcut compromisuri.

ADVERTISEMENT

Una dintre acestea a durat 6 ani, perioadă în care blondina a trecut cu vederea foarte multe lucruri. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite nu i-a dezvăluit numele, însă toată lumea știe că este vorba de Nicola cu care a avut o legătură de dragoste tumultoasă.

Se pare că afaceristul libanez a înșelat-o cu o amică din grupul de prieteni de care vedeta era foarte apropiată. A aflat totul și l-a iertat după acest episod, blondina fiind la un pas să ajungă la altar cu fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Drumurile celor doi s-au separat în anul 2012. Gina Pistol nu a dorit să vorbească despre motivele care au adus-o în acest punct, la momentul respectiv vehiculându-se că problemele cu legea ale bărbatului au contat enorm.

ADVERTISEMENT