Life

Gina Pistol, dezvăluire inedită despre sarcină: ”Aproape în fiecare seară”

01.11.2020 | 13:26
Gina Pistol dezvaluire inedita despre sarcina Aproape in fiecare seara
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o dezvăluire de senzație despre sarcină, prin intermediul unei filmări postate pe contul ei de Instagram. 

Iubita lui Smiley este o vedetă foarte activă în mediul online, mai ales de când și-a anunțat sarcina. Frumoasa blondină face adesea mărturisiri despre obiceiurile ei în sarcină și le oferă sfaturi viitoarelor mămici.

ADVERTISEMENT

Filmulețul în care Gina și Smiley au dezvăluit că vor deveni părinții unei fetițe au făcut furori pe internet, iar cei doi au fost asaltați cu mesaje atât din partea fanilor entuziasmați, cât și din partea colegilor de breaslă.

Gina Pistol, dezvăluire inedită despre sarcină: ”Aproape în fiecare seară…”

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din showbiz-ul românesc și, alături de Smiley, formează un cuplu de excepție. Frumoasa blondină menține un contact permanent cu cei peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare, pe care îi ține la curent cu noutățile despre sarcina ei.

ADVERTISEMENT

Recent, Gina Pistol a postat o serie de filmulețe la Instastory în care a dezvăluit noul ei obicei zilnic de când a aflat că va deveni mamă. Anunțul a fost surprinzător, iar admiratoarele prezentatoarei emisiunii Asia Express s-au arătat interesante de tehnica abordată de aceasta.

Partenera de viață a lui Smiley s-a filmat purtând o bustieră de gravidă, în interiorul căreia se aflau niște căști. Moderatoarea show-ului Chefi la Cuțite a declarat că, în fiecare seară, îi pune muzică bebelușului ei, metodă care, conform anumitor surse, ajută la dezvoltarea inteligenței celui mic.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol, dezvăluire inedită despre sarcină: ”Aproape în fiecare seară…” Sursa foto: Captura Instagram

,,Aceasta este o bustieră (…) și înăuntru pun căștile și, aproape în fiecare seară, îi pun muzică bună (n.r. copilului)”, a mărturisit vedeta.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu încă din martie 2017, însă au fost foarte discreți de-a lungul timpului, fiind rezervați în declarații referitoare la legătura dintre ei. Gina și Smiley și-au oficializat relația după o lungă perioadă de timp și, conform spuselor celor doi, și-au deschis sufletul în fața publicului în totalitate atunci când au mărturisit că vor deveni părinți.

ADVERTISEMENT