Life

Cunoscuta știristă care a demisionat de la Antena 1: ”Din luna mai voi părăsi echipa Observator”

Renumita prezentatoare care a încheiat colaborarea cu echipa de la Antena 1. Din mai nu va mai fi la pupitrul de la Observator.
25.04.2024 | 10:50
Cunoscuta stirista care a demisionat de la Antena 1 Din luna mai voi parasi echipa Observator
Renumita prezentatoare care a încheiat colaborarea cu echipa de la Antena 1. Din mai nu va mai fi la pupitrul de la Observator. Sursa foto: redbeecreative.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta știristă care a demisionat de la Antena 1. Jurnalista în vârstă de 44 de ani, originară din orașul Iași, a anunțat că din luna mai va părăsi echipa Observator. Care au fost motivele pentru care a luat această decizie radicală.

Renumita prezentatoare care a încheiat colaborarea cu echipa de la Antena 1. Din mai nu va mai fi la pupitrul de la Observator

Renumita prezentatoare care a încheiat colaborarea cu echipa de la Antena 1. Din mai nu va mai fi la pupitrul de la Observator. Vestea vine după ce în ultima perioadă a fost schimbată pe mai multe tronsoane orare.

ADVERTISEMENT

Jurnalista care pleacă din trustul Intact este Laura Nureldin, care a transmis că a refuzat constant să fie la cârma jurnalului de weekend, de la ora 19:00, însă conducerea nu a ținut cont de alegerea sa. Din păcate, i-au fost aduse reproșuri.

Acest lucru a făcut-o să pună punct și să plece, motiv pentru care în urmă cu puțină vreme și-a depus demisia. Știrista a mai dezvăluit că înțelegerea inițială a fost de a fi gazda jurnalelor de prânz din weekend.

ADVERTISEMENT

„Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situația în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19:00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia.

Rezultate care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri”, a declarat Laura Nureldin, conform publicației cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Laura Nureldin a demisionat de la Antena 1
Laura Nureldin a demisionat de la Antena 1. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Laura Nureldin, despre plecarea de la Observator

„Pentru mine, faptul că antipatia pe care o persoană o resimte față de mine (n-aș vrea să folosesc cuvântul «discriminare») primează în fața profesionalismului este o premieră amară în 22 de ani de televiziune.

Dar, la urma urmei, Observator este «despre oameni». Poate că va ajunge și «așa cum trebuie să fie». Din toate punctele de vedere. Din luna mai voi părăsi echipa Observator”, a mai spus Laura Nureldin, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurnalistă nu a dezvăluit ce urmează să facă mai departe, însă cu siguranță va veni cu vești în perioada următoare. În televiziune are o experiență de peste două decenii, perioadă în care a ocupat mai multe funcții.

A fost editor, realizator, moderator și prezentator de știri la Realitatea TV, N24, The Money Channel, TVR 1 și Antena 3. Știrista este și autoarea unor cărți, printre care se numără Regii timpului, Detox și Revertis.

ADVERTISEMENT