Life

Gina Pistol, fără pic de machiaj în mediul online. Cum arată iubita lui Smiley naturală

Gina Pistol se bucură de simplitate și de momentele petrecute în spatele camerelor de înregistrat, dovadă că a îndrăznit să se afișeze în social media naturală.
15.01.2022 | 14:01
Gina Pistol fara pic de machiaj in mediul online Cum arata iubita lui Smiley naturala
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este foarte activă în mediul online, de această dată postând o fotografie în care apare fără strop de machiaj. Vedeta de la Antena 1 nu s-a sfiit să apară așa.

Iubita cântărețului Smiley este o femeie superbă, care știe să se pună în valoare, de aceea nu ezită să se afișeze complet naturală, așa cum se trezește dimineața.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare foarte rar în astfel de ipostaze, de aceea surpriza a fost mare. Gina Pistol nu postează frecvent imagini fără machiaj.

Gina Pistol, complet naturală. Cum arată prezentatoarea de la Antena 1 fără machiaj

În imaginea publicată pe pagina de Instagram Gina Pistol a fost surprinsă cu părul strâns lejer pe spate, fotografia evidențiind fizionomia feței care nu are machiaj.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ținuta cu imprimeu de leopard îi vine foarte bine vedetei de la Antena 1, cel mai probabil poza fiind realizată în timpul vacanței din Maldive.

Fosta vedetă Playboy este într-o formă de zile mari și atrage mereu atenția asupra sa. Iubita lui Smiley arată impecabil la 41 de ani, vârstă pe care nu o arată prea mult.

ADVERTISEMENT

„Ești așa de frumoasă”, „Mereu ai fost o femeie frumoasă, dar acum ai o strălucire specială”, „Naturalețea unei femei cea mai bună parte”.

„Primul gând la această poză a mers direct la Lagertha din Vikings”, „Deci se poate să fii frumoasă și nevopsită și necoafată, nemachiată, naturală cât cuprinde”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani.

ADVERTISEMENT

Imaginea de pe contul de Instagram a adunat foarte multe aprecieri. Peste 45.600 de persoane au apăsat butonul de „Like”, semn că s-au bucurat să o vadă pe blondină în toată splendoarea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol, pregătită să revină la forma dinainte de sarcină

Gina Pistol este gata să slăbească, după ce în timpul sarcinii a luat câteva kilograme în plus. În prezent, vedeta cântărește 63 de kilograme și vrea să revină la forma de dinainte nașterii fiicei sale, Josephine.

Blondina a postat mai multe imagini din perioada în care putea fi confundată cu un model, dovadă că așa vrea să ajungă în momentul de față.

ADVERTISEMENT