Life

Gina Pistol, mesaj neașteptat odată cu debutul Chefi la Cuțite: ”Adevărul este că…”

Gina Pistol a transmis un mesaj complet neașteptat odată cu debutul sezonului cu numărul 12 de la Chefi la Cuțite. Ce spune vedeta?
04.09.2023 | 22:49
Gina Pistol mesaj neasteptat odata cu debutul Chefi la Cutite Adevarul este ca
Gina Pistol, mesaj neașteptat odată cu debutul Chefi la Cuțite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a prezentat Chefi la Cuțite ani la rând. A luat o pauză pe când a fost însărcinată, iar mai apoi a revenit în forță. Acum însă, vedeta a renunțat complet la emisiune.

Gina Pistol, mesaj neașteptat odată cu debutul Chefi la Cuțite:

În urmă cu câteva luni, Gina Pistol anunța că nu va mai prezenta Chefi la Cuțite. Irina Fodor i-a luat locul vedetei în emisiunea de la Antena 1. Chiar și așa, înainte de premiera show-ului, soția lui Smiley a postat un mesaj neașteptat.

ADVERTISEMENT

Pe 2 septembrie a început Chefi la Cuțite. Și se pare că Gina Pistol duce dorul show-ului culinar, sau cel puțin așa dă de înțeles. Aceasta a publicat o imagine pe internet, alături de un mesaj, înainte ca show-ul să înceapă.

„De curând am făcut niște poze foarte faine. Adevărul este că mă simțeam “nepozată”, a fost mesajul Ginei Pistol, alături de un selfi. S-ar părea deci că vedeta duce într-o oarecare măsură lipsa aparițiilor în show-urile pe care le prezenta.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că în luna februarie, Gina Pistol anunța că nu va mai prezenta Chefi la Cuțite. Îi părea rău că lasă în urmă o echipă atât de frumoasă, însă a decis să își dedice timpul creșterii fetiței sale, Josephine.

Cât de mult muncea vedeta la Antena 1

Și se pare că vedeta muncea enorm pentru emisiune. Chiar Mona Segall, producătoarea Chefi la Cuțite, dar și America Express, a recunoscut acest lucru. A colaborat cu Gina Pistol pentru ambele proiecte și știe cât de multă muncă e în spate.

ADVERTISEMENT

Aceasta a recunoscut că erau momente în care Gina Pistol stătea chiar și mai bine de 12 ore în perioada audițiilor. Mai mult de atât, Mona Segall a mai dezvăluit și că atunci când vedeta a anunțat că se va retrage nu a fost deloc ușor.

Pe de altă parte, având în vedere că era vorba despre familia ei, aceasta nu a încercat să o facă să se răzgândească. „Chefi la cuțite nu e ușor de făcut (emisiunea). Munca Ginei, mai ales în perioada de audiții, înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8 și câteodată până la 2 noaptea.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a fost ușor. (când Gina a anunțat că se retrage, n.r.) Am încercat, dar nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească atunci când ia asemenea decizii, de care depinde viața, familia”, a povestit producătoarea Mona Segall, la podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT