Life

Gina Pistol și Josephine au plecat de acasă. Anunțul făcut de vedetă: ”Ne relaxăm ca fetele”

Gina Pistol și Josephine au plecat de acasă. Unde s-au dus cele două și ce anunț a făcut vedeta? Cele două vor petrece timp ca ”fetele”.
15.03.2024 | 15:19
Gina Pistol si Josephine au plecat de acasa Anuntul facut de vedeta Ne relaxam ca fetele
Gina Pistol și Josephine au plecat de acasă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Josephine au plecat de acasă. Vedeta a anunțat pe contul personal de socializare ce decizie a luat. Menționăm că în urmă cu doar câteva zile, pe 9 martie, fiica sa și a lui Smiley a împlinit 3 ani.

Gina Pistol și Josephine au plecat de acasă

Gina Pistol și Josephine au plecat de acasă să se relaxeze. Se pare că vedeta și-a făcut bagajele și nu a stat prea mult pe gânduri. Într-o postare pe contul personal de socializare, ea a decis să-i anunțe și pe urmăritorii săi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a plecat alături de fiica ei la Timișoara. Cele două au în plan să se relaxeze și să petreacă timp ”ca fetele”. Vedeta nu a făcut poze pe drum, însă a publicat o imagine doar cu ea pe internet.

„Am plecat cu fiica la Timișoara să ne relaxăm ca fetele. N-am făcut poză pe drum, dar vă las aici una cu mine”, a fost mesajul publicat de Gina Pistol pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

O mulțime de persoane au felicitat-o pentru decizia luată. Pe de altă parte, cum era de așteptat de altfel și cum se întâmplă și în cazul multor vedete, au apărut și o serie de comentarii răutăcioase.

O persoană spre exemplu i-a reproșat vedetei că unii doar mimează o familie fericită, deși lucrurile ar fi altfel. „Familii fericite doar de fațadă. Punct!”, a fost reacția negativă a unuia dintre internauți.

ADVERTISEMENT

Josephine a împlinit 3 ani pe 9 martie

Amintim faptul că pe 9 martie, Josephine a împlinit 3 ani. Iar atât Gina Pistol cât și Smiley au avut grijă să posteze mai multe imagini cu fiica lor. Se pare că aceasta este plină de energie și de altfel a moștenit și de la tatăl său ceva și anume dragostea pentru muzică.

Chiar recent, vedeta a postat un clip video în care Josephine cântă la pian. „Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează”, a scris ea în mesajul care a însoțit clipul. Și anterior, fiica celor doi a mai apărut în alte ipostaze similare, lucru care practic confirmă faptul că e pasionată de muzică.

ADVERTISEMENT

Menționăm că deși acum poate să călătorească cu Josephine, după naștere, Gina Pistol a traversat o perioadă dificilă. Vedeta s-a confruntat cu depresie postnatală și a recunoscut public acest lucru.

”Da! Și eu m-am confruntat, dar cred că toate femeile au asta, e absolut normal, e absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, e absolut normal să-ți vină să fugi în lume când ți-e greu.

Că e și greu, dar femeile trebuie să înțeleagă că toate trecem prin asta. Eu nu am pozat niciodată doar partea frumoasă, nu am pozat niciodată că a fi mamă e foarte ușor.”, povestea Gina Pistol la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: