Life

Cristina Șișcanu, criticată după ce a filmat o discuție cu soacra: “Vai și amar”

Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a filmat o discuție cu soacra ei. Ce i-au reproșat internauții în mediul online.
04.03.2024 | 22:49
Cristina Siscanu criticata dupa ce a filmat o discutie cu soacra Vai si amar
Cristina Șișcanu, criticată după ce a publicat o discuție cu soacra. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a filmat o discuție cu soacra ei, pentru care a fost criticată de cei care o urmăresc în mediul online. Vedeta i-a pus câteva întrebări mamei lui Mădălin Ionescu, care este foarte activă la vârsta ei.

Cristina Șișcanu a fost criticată după ce a filmat o discuție cu soacra ei

Soția lui Mădălin Ionescu postează regulat pe rețelele sociale și împărtășește cu urmăritorii diverse aspecte din viața ei. În timp ce mulți o admiră pe vedetă, sunt și persoane care o critică pentru anumite apariții sau lucruri pe care le spune.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, o discuție între vedeta de televiziune și soacra acesteia a fost subiectul unor controverse pe pagina ei de Facebook. Cristina Șișcanu a filmat discuția, iar unii internauți nu au ezitat să-și spună părerea.

Recent, prezentatoarea a mers în vizită la soacra ei, cu care are o relație foarte bună. Vedeta a întrebat-o pe mama soțului ei cât de mult se plimbă într-o zi, deoarece este o persoană foarte activă.

ADVERTISEMENT

“Știu că sunteți o femeie puternică. Sunteți mai vioaie decât una ca mine. Știu că vă plimbați mult pe zi, câți kilometri faceți?”, a întrebat-o prezentatoarea TV pe mama lui Mădălin Ionescu.

Deși s-a pensionat, soacra Cristinei Șișcanu practică diverse activități. Aceasta merge zilnic 6.000 de pași, dar nu mai mulți, deoarece nu vrea să fie prea obosită.

ADVERTISEMENT

“Fac 6.000 de pași, nu depășesc măsura pentru că nu vreau nici să-mi obosesc corpul prea tare”, a răspuns mama lui Mădălin Ionescu.

Soacra vedetei a mai spus că a început primăvara “în forță” și că a programat deja niște activități. Femeia se simte foarte bine și își ocupă timpul cu tot felul de proiecte.

ADVERTISEMENT

“Am început în forță, mulțumesc lui Dumnezeu. Pe 7 am spectacol la clubul seniorilor. Fac engleză, cor, sport, se joacă teatru, se pictează, cenaclu literar. Este o conexiune foarte frumoasă acolo la seniori. Eu mă simt foarte bine, sunt oameni de bună calitate”, a spus soacra Cristinei Șișcanu.

De ce au criticat-o fanii pe Cristina Șișcanu

Mulți internauți au lăudat-o pe soacra Cristinei Șișcanu, dar și relația dintre cele două, pentru că se înțeleg de minune. Pe de altă parte, au fost și comentarii în care soția lui Mădălin Ionescu a fost criticată pentru că publică pe rețelele sociale o astfel de discuție.

“Soacra e o femeie superbă, cu toate calitățile posibile, respect, un înger de om”, “Aveți o soacră care v-ar putea fi o prietenă adevărată!/ Respect maxim, pentru dumneavoastră și bunica dulce Irinuca!”

“Vorbești cu ea prin intermediul Facebook… vai și amar”,  “Vorbiți cu soacra sau cu cine vă filmează pentru că tot acolo vă uitați, respect pentru bunica.”, sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor din mediul online.

ADVERTISEMENT