Life

Smiley și Gina Pistol, fotografie rară din vacanță. Sunt mai îndrăgostiți ca oricând

Smiley și Gina Pistol, fotografie rară din vacanță. Aceștia s-au pozat zâmbitori din paradisul cald unde se află alături de fiica lor.
12.01.2023 | 16:19
Smiley si Gina Pistol fotografie rara din vacanta Sunt mai indragostiti ca oricand
Smiley și Gina Pistol, fotografie rară din vacanță. Sunt mai îndrăgostiți ca oricând Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au postat o imagine rară din vacanță. Cei doi par mai îndrăgostiți ca oricând și fanii au observat acest lucru, așa că le-au transmis gândurile lor bune.

Smiley și Gina Pistol, fotografie rară din vacanță. Sunt mai îndrăgostiți ca oricând

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță departe de țară, nu singuri, ci cu fiica lor, micuța Josephine.

ADVERTISEMENT

După ce i-au bucurat pe fani cu imagini alături de micuță, Smiley și Gina Pistol au pozat și ei pentru camera de fotografiat, într-una dintre imaginile rare în care apar împreună.

Atât Smiley cât și Gina Pistol apar foarte zâmbitori în imagine, iar vedeta de la Antena 1 este protejată de brațul iubitului ei și tatăl copilului său.

ADVERTISEMENT

Nemachiată și cu un zâmbet larg, Gina Pistol pare mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul ei de viață.

Desigur, din peisajul idilic în care se află Gina Pistol și Smiley nu putea lipsi Josephine, fiica lor, care deja a călătorit în o mulțime de țări alături de părinții ei, care au vrut mereu ca fetița lor să vadă lumea cu ei.

ADVERTISEMENT

Smiley chiar a postat o imagine cu iubita lui și cu fetița lor, ambele în largul unui lac înconjurat de munți.

Gina Pistol și Smiley, lăudați de fani

Desigur, nu au putut lipsi nici comentariile din partea fanilor, care au apreciat foarte mult imaginile cu cei doi din vacanță și chiar le-au transmis că fericirea poate fi văzută pe chipul lor.

ADVERTISEMENT

”Atâta fericire într-o poză!!!!”, ”Oameni frumoși și fericiți!”, ”Câtă fericire și frumusețe într-o poză.”, ”Sunteți minunați!”,”Să vă priască, starea de bine!”, ”Ce frumoși sunteți!! Se vede fericirea pe chipul vostru!”, au scris fanii.

”Să fiți sănătoși să vă puteți bucura unul de celălalt și împreună de comoara voastră!!!”, ”Așa arată fericirea! Bravo dragilor!”, au fost câteva dintre comentariile date de fani pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT