Life

Gina Pistol și Smiley „se abțin” de la micile plăceri în Franța. Cei doi au fost șocați de prețurile de la un restaurant

Au avut nuntă de poveste, dar Smiley și Gina Pistol nu aruncă cu banii în luna de miere. Vedetele au fost șocate de prețurile dintr-un restaurant.
09.06.2023 | 21:23
Gina Pistol si Smiley se abtin de la micile placeri in Franta Cei doi au fost socati de preturile de la un restaurant
Smiley și Gina Pistol s-au speriat de prețurile din sudul Franței. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au plecat imediat după nuntă într-o scurtă, dar frumoasă lună de miere în Franța. Deși s-au cazat la un hotel de lux, vedetele nu aruncă cu banii pe fereastră, ci sunt atenți la cheltuielile pe care le fac.

Smiley și Gina Pistol, șocați de prețurile unui restaurant în care au intrat în luna de miere

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit de curând într-un cadru de poveste, iar apoi au plecat într-o scurtă lună de miere. Au optat pentru un resort de lux din sudul Franței, unde o noapte de cazare costă între 297 și 891 de euro pe o suită specială cu mai multe facilități. 

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, însă, vedete nu și-au neglijat fanii și, în mediul online, i-au ținut la curent cu tot ce fac în vacanța de câteva zile. Artistul a publicat o serie de videoclipuri în care a arătat cum se distrează alături de proaspăta lui soție.

Cei doi au avertizat pe aeroportul din Nisa, s-au cazat în orășelul Saint-Paul-de-Vence, iar ulterior au plecat să exploreze zona. Mai întâi au mers la Cannes, iar apoi și-au rezervat o zi doar pentru Monte Carlo.

ADVERTISEMENT

„Am plecat dis de dimineaţă fără să mai luăm micul dejun. Drumul seamănă foarte mult cu Valea Prahovei… Asta până când dai de autostrăzi, unde trebuie să plăteşti la fiecare intrare un euro jumate, dar măcar te lăfăi pe trei benzi pe sens”, a povestit Smiley despre vacanța lui și a Ginei Pistol.

Pe drum au făcut o oprire în orașul medieval Eze, și-au delectat simțurile într-o parfumerie, urmând ca apoi să se retragă la un restaurant. Au vrut să se relaxeze cu o șampanie, dar s-au speriat de prețuri și au s-au rezumat la o apă plată.

ADVERTISEMENT

Nu este de mirare, având în vedere că cel mai ieftin sortiment costa nu mai puțin de 880 de euro, iar pentru cel mai scump și extravagant de pe listă, Smiley și Gina Pistol trebuiau să scoată din buzunar 3900 de euro.

gina smiley șampanie meniu restaurant prețuri franța
Cât costă o șampanie într-un restaurant din sudul Franței.
Sursa foto: Instagram

Cum a continuat ziua celor două vedete

Smiley și Gina Pistol și-au continuat ziua, dar spre dezamăgirea artistului, care voia să vadă cursa de Formula 1, au ajuns prea târziu la Monte Carlo. Totuși, s-au delectat cu o plimbare prin Cazino, dar a rezistat tentației de a-și încerca norocul.

ADVERTISEMENT

„Am mers să mâncăm ceva. Tot sănătos. Tot pe faleză unde se construia de zor un bloc de lux fix în apă. Atâtea maşini scumpe pe metru pătrat mai vezi doar în Herăstrău. Erau atâtea Lamborghini Urus, ziceai că le dau ăştia rest la pâine. Bărbaţii se bucură de maşini cum se bucură Gina de reduceri”,  a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT