Life

Gina Pistol și Smiley, lună de miere extrem de scurtă. De ce se întorc devreme în România

Gina Pistol și Smiley, lună de miere foarte rapidă. Motivul pentru care vin în țară după câteva zile petrecute în sudul Franței.
29.05.2023 | 16:02
Gina Pistol si Smiley luna de miere extrem de scurta De ce se intorc devreme in Romania
Gina Pistol și Smiley, lună de miere foarte rapidă. Motivul pentru care vin în țară după câteva zile. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Chefi la cuțite și moderatorul de la Românii au talent vor avea parte de o lună de miere extrem de scurtă. De ce se întorc devreme în România. Are legătură cu meseria îndrăgitului artist.

Gina Pistol și Smiley, lună de miere foarte rapidă. Motivul pentru care vin în țară după câteva zile

Gina Pistol și Smiley vor pleca în curând în sudul Franței pentru a petrece luna de miere, doar că va fi una foarte rapidă. Cei doi au un motiv foarte întemeiat pentru care vin în țară după numai câteva zile departe de România.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și partenerul de viață sunt nevoiți să revină pe meleagurile românești din cauza concertelor pe care le are cântărețul. Fostul component al formației Simplu are agenda încărcată perioada aceasta.

În data de 4 iunie 2023 artistul are programat un mini-recital la Târgoviște, județul Dâmbovița. Potrivit cancan.ro, spectacolul vedetei de la Pro TV se va desfășura în Curtea Domnească și va începe la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Smiley va pleca din România pentru a susține două concerte, unul dintre acestea fiind în orașul Fussen din Germania. Cel mai probabil soțul Ginei Pistol va avea un program artistic pentru românii plecați din țară.

Gina Pistol și Smiley: ”O lună de miere frumoasă”

Gina Pistol și Smiley abia așteaptă să se bucure de câteva zile libere după toată agitația cu organizarea nunții la care au luat parte 300 de invitați. Prezentatorul de la Românii au talent este nerăbdător să se bucure de liniște și plimbări.

ADVERTISEMENT

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională.

Vrem să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt”, a mărturisit artistul într-un interviu pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

În prezent, nu se știe dacă Smiley și Gina Pistol vor fi însoțiți de fiica lor, Josephine, care a făcut senzație la nuntă. Micuța a fost în centrul atenției chiar dacă nu a stat până târziu la petrecerea celebrilor săi părinți.

ADVERTISEMENT