Sport

Giovanni Costantino, declarații surprinzătoare după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 1-3: ”Nu sunt îngrijorat”. Ce a spus despre Adrian Mititelu

Giovanni Costantino a oferit declarații după meciul pierdut de FC U Craiova împotriva lui CFR Cluj, scor 1-3, în etapa 26 a SuperLigii.
18.02.2024 | 00:24
Giovanni Costantino declaratii surprinzatoare dupa FC U Craiova 1948  CFR Cluj 13 Nu sunt ingrijorat Ce a spus despre Adrian Mititelu
Giovanni Costantino, declarații după FC U Craiova - CFR Cluj. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a fost învinsă de CFR Cluj, scor 1-3, în etapa 26 a SuperLigii. Oltenii au ajuns la a patra înfrângere din cinci partide jucate în anul 2024.

Giovanni Costantino: ”Nu sunt îngrijorat”

Postul lui Giovanni Costantino poate să fie în pericol după aceast eșec, având în vedere că patronul Adrian Mititelu îi ceruse demisia în urmă cu o lună. În acel moment, FC U Craiova pierduse dramatic pe terenul lui Rapid, scor 4-3.

ADVERTISEMENT

După meciul cu CFR Cluj, Giovanni Costantino a oferit declarații despre evoluția echipei sale și despre ce a lipsit în această partidă.

”Meciul a fost echilibrat după golul de 2-1. Nu pot critica reacția, dar nu a fost o reacție bună. Este normal ca după ce am primit golul de 2-1 a fost dificil.

ADVERTISEMENT

Nu este problema de spații în apărare, este o problemă de organizare, de erori individuale. Lucrăm săptămâna de săptămâna la asta.

În decembrie aveam doar un gol primit. Nu sunt îngrijorat, ne pregătim pentru următoarele meciuri. Singura posibilitate de a câștiga este să muncim. Patronul nu este fericit, este normal”, a declarat Giovanni Costantino.

ADVERTISEMENT

Giovanni Costantino, despre obiectivele sale la FC U Craiova

Antrenorul lui FC U Craiova a vorbit înaintea partidei cu CFR Cluj despre obiectivele sale pentru acest sezon. Acesta speră să ducă echipa în play-off și, ulterior, pe un loc de Europa, dar să câștige și Cupa României Betano.

”Play-off-ul, Europa și Cupa sunt trei obiective posibile. În Europa este sezonul istoric pentru echipa noastră, sperăm ca acesta să fie un alt sezon pentru echipa noastră”, a declarat Giovanni Costantino la conferința de presă premergătoare duelului cu CFR.

ADVERTISEMENT