Sport

Giovanni Costantino, mesaj ferm înainte de FCSB – FC U Craiova: „Putem bate pe oricine”

Evoluția din derby-ul cu Universitatea Craiova le-a dat aripi „alb-albaștrilor”, iar Giovanni Costantino le-a pus gând rău celor de la FCSB.
11.11.2023 | 16:44
Giovanni Costantino mesaj ferm inainte de FCSB  FC U Craiova Putem bate pe oricine
Giovanni Costantino, mesaj înainte de FCSB - FC U Craiova: „Mergem cu curaj, putem bate pe oricine”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După rezultatul de egalitate din derby-ul Olteniei, scor 1-1, FC U Craiova urmează să întâlnească FCSB pe Arena Națională. Giovanni Costantino are un mesaj pentru elevii săi înaintea deplasării în Capitală și speră să revină în Bănie cu cele trei puncte puse în joc.

Discursul lui Giovanni Costantino înainte de FCSB – FC U Craiova: „Trebuie să confirmăm ce am făcut bine”

FC U Craiova 1948 este cu gândul la prima victorie cu FCSB de când Adrian Mititelu a preluat echipa, iar Giovanni Costantino este optimist. Acesta este mulțumit de ultima prestația a „alb-albaștrilor” cu rivala din Bănie și anunță că moralul din vestiar este la cote maxime.

ADVERTISEMENT

Deși este anunță că misiune nu este deloc ușoară pentru FC U Craiova 1948, tehnicianul italian se gândește doar la cele trei puncte. Giovanni Costantino i-a urmărit pe „roș-albaștrii” în ultimele confruntări din SuperLiga și recunoaște valoarea rivalilor.

„Este un meci important pentru că jucăm împotriva echipei de pe primul loc, cred că va fi un meci greu. Venim după meciul cu CS U cu un moral bun, cred că am arătat spirit și calitate. Mi-a plăcut că multe lume din Craiova ne-a apreciat și a adus suporterii alături de noi.

ADVERTISEMENT

Mâine va fi un meci dificil în care trebuie să confirmăm ce am făcut bine cu CS U. Nu este o perioadă de top, dar din punct de vedere al calității consider că sunt în primele trei din România. Este clar că indiferent de situație ne așteaptă o partidă dificilă, dar dacă nu vom avea atitudine ne va fi foarte greu.

Am văzut partida cu Petrolul sau cea din Cupa, suntem pregătiți la fel ca la meciul cu CS U. Diferența nu este tactică sau de câteva ori antrenorul a văzut meciurile adversarilor, ci este vorba de spirit. Pentru că dacă avem spiritul potrivit putem să bătem pe oricine din SuperLiga”, a spus Costantino.

ADVERTISEMENT

Giovanni Costantino: „Avem identitate, putem să bătem pe oricine”

Giovanni Costantino transmite un mesaj războinic în vestiarul celor de la FC U Craiova 1948 înaintea confruntării cu FCSB. Acesta este de părere că oltenii pot înfrânge orice formație din SuperLiga dacă intră în teren motivați pentru victorie.

„Noi avem identitate, este foarte important. Cu această identitate și mentalitate putem să bătem pe oricine, îmi doresc să câștig. Dacă nu credem în asta nu putem face nimic, dar dacă credem în asta putem câștiga trei puncte peste tot cu această identitate.

ADVERTISEMENT

Mergem cu curaj, personalitate pentru că vrem să câștigă, Dacă jucăm cu frică nu avem șanse să luam punctele. Peluza Sud este parte din FC U, toată lumea este împreună și sunt importanți pentru noi. Sunt bucuros că vor veni pe Arena Națională, chiar dacă nu au fost la Iași știu că ne-au susținut din fața televizorului.

Vom vedea câți jucători vor fi la națională. Trebuie să ne focusăm pe meci, uneori jucătorii se concentrează pe națională și nu pe ultimul meci al clubului. Deci nu trebuie să vorbim despre echipa națională, ci meciul de la București”, a declarat italianul.

ADVERTISEMENT