Life

Gluma cu care Ramona Olaru a stârnit hohote de râs la Neatza cu Răzvan și Dani: „Ăla care mi-a furat adidașii….”

Ramona Olaru și-a amuzat din nou colegii de platou și pe telespectatorii de la Antena 1. Care este gluma cu care le-a adus zâmbetul pe buze.
10.10.2023 | 13:52
Gluma cu care Ramona Olaru a starnit hohote de ras la Neatza cu Razvan si Dani Ala care mia furat adidasii
Ramona Olaru a spus gluma zilei. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Simpatica Ramona Olaru nu se dezice în nicio zi de mini-rubrica pe care a dezvoltat-o deja în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani: gluma zilei. Marți, 10 octombrie 2023, a spus un alt banc cu care a stârnit hohote de râs.

Gluma zilei de Ramona Olaru

Ramona Olaru este o femei frumoasă, independentă și…de casă, căci dorința ei este să-și formeze o familie și să devină mamă. Pe lista cu calități se mai adaugă, însă, și simțul umorului dezvoltat.

ADVERTISEMENT

Fiecare ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani este presărată cu gluma zilei, cu care vedeta îi face pe telespectatori, dar și pe colegii săi de platou să zâmbească largă sau chiar să râdă cu poftă.

Așa s-a întâmplat și marți, 10 octombrie 2023, când Ramona Olaru a spus la matinal un banc despre maturizare, în contextul în care în urmă cu câteva zile, spunea că și-a schimbat look-ul pentru a se potrivi mai bine cu vârsta sa.

ADVERTISEMENT

„Am un mesaj pentru ăla care mi-a furat adidașii ieri la castelul gonflabil: ‘Maturizează-te frate!’”, este gluma pe care vedeta a spus-o marți dimineață în emisiunea de la Antena 1.

Are un nou iubit

De altfel, întreaga energie a asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani este schimbată acum. După o perioadă cu multiple eșecuri în dragoste, Ramona Olaru și-a găsit un partener de care este îndrăgostită și cu care are planuri mari.

ADVERTISEMENT

„Nu o să îl vedeți prea curând. Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită, nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte.

Nu! Doamne ajută, nu! (n.r. nu e din domeniu) Am reușit să scap! Nu știu, nu contează de unde este omul care va rămâne în viața mea atâta timp cât este ce trebuie și se comportă ca atare!

ADVERTISEMENT

Omul este mult prea serios, are treabă cu business-urile lui și nu își dorește să apară în presă în fiecare zi cu lucruri banale. Ce este mai privat este mai bine!(….) Mă face fericită maxim, cum nu am mai fost cred că niciodată”, a declarat Ramona Olaru pentru ego.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: