Life

Gogoaşă din Trăzniţii, mărturisiri tulburătoare despre copilărie: „Mama m-a otrăvit controlat”

Mărturisirile triste despre copilărie ale lui ”Gogoașă” din serialul Trăzniții. Cum l-a otrăvit mama lui în mod ”controlat”?
05.08.2023 | 11:45
Gogoasa din Traznitii marturisiri tulburatoare despre copilarie Mama ma otravit controlat
”Gogoașă”, dezvăluiri despre cum mama lui l-a otrăvit. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

”Gogoașă” din Trăzniții ascunde o dramă profundă în spatele celebrității. Pe numele real Constantin Zamfirescu, actorul a mărturisit cum mama sa l-a otrăvit ”controlat”, chiar la indicațiile medicilor, în perioada copilăriei. Cum a fost posibil?

Cum a fost otrăvit ”Gogoașă” din Trăzniții, în copilărie, chiar de mama sa

Constantin Zamfirescu are 58 de ani în prezent și puțină lume cunoaște trecutul său, care nu este unul fericit. După ce la naștere a fost la un pas de moarte și a fost diagnosticat cu semipareză pe partea dreaptă, a fost și otrăvit chiar de mama sa, în copilărie.

ADVERTISEMENT

”Gogoașă” a relatat într-un interviu cum după ce i s-au descoperit oxiuri, pe când era la grădiniță, medicii i-au prescris un tratament care era, de fapt, o otravă contra oxiurilor. I-au explicat mamei lui modul de administrare, în așa fel încât să nu-i provoace moartea copilului.

Faimosul actor spune că la indicațiile doctorilor, mama lui l-a otrăvit controlat, pentru ca oxiurii să-i fie îndepărtați rapid din organism. Cu toate că a scăpat de problemă, a urmat o alta. Tratamentul sever i-a stricat întreg stomacul.

ADVERTISEMENT

”Se făceau, totuși, niște analize pregătitoare și de la grădiniță aveam oxiuri. Ca să scap repede de beleaua asta, mi-au dat otravă, la propriu. Sticluța pe care o primise mama avea cap de mort pe ea și primise o cantitate ceva mai mare, pentru că dacă punea mai mult de trei picături pe un cub de zahăr, îi spuneau: ‘Arunci și încerci din nou. Nu mai mult de trei picături, că intrăm în riscuri severe’.

Deci, mama mea m-a otrăvit controlat, ca să scap repede de acei oxiuri. Dar nu pentru că așa a vrut ea și pentru că așa au vrut medicii. Tratamentul ăsta sever mi-a stricat stomacul”,  a relatat ”Gogoașă”, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Nașterea lui Constantin Zamfirescu, forțată de medici. Din ce motiv. Actorul, la un pas de moarte

Tot acest episod, după ce la naștere i-a fost grăbită venirea pe lume lui Constantin Zamfirescu și a fost la un pas de a muri, după ce a ieșit din pântecul mamei. Actorul a mai povestit cum s-a născut chiar într-o seară de Revelion, iar medicii, dornici de a sărbători momentul, i-au administrat mamei lui un medicament care să o facă să nască mai rapid.

” (….) A început un travaliu forțat în care eu m-am răsucit, m-am înfășurat cu cordonul în jurul gâtului și când m-au tras cu forcepsul, m-au strâns de gât”, a mai precizat faimosul actor din serialul de comedie, Trăzniții.

ADVERTISEMENT

După ce l-au scos din pântecul mamei, doctorii l-au declarat mort. Ca printr-o minune, când asistenta l-a spălat, cu apă rece, s-a produs un șoc termic, în urma căruia a fost readus la viață. Ceea ce-l aștepta pe copilul de atunci nu avea să-i aducă bucurie.

Constantin Zamfirescu a rămas cu semipareză pe partea dreaptă după naștere pentru care s-a tratat 14 ani, într-un sanatoriu. Cu greu rememorează clipele trăite în acel loc, mai ales că stătea departe de părinți și comunicau doar prin cărți poștale.

” (…) Am urmat tratamente groaznice. În acel sanatoriu, pe perioada vacanței, o lună și jumătate, eram internat. Părinții te lasă acolo și dispar din viața ta. Comunicam cu ei doar prin cărțile poștale pe care le scriam.”, a mai dezvăluit actorul.

Odată cu trecerea anilor, necazurile pentru Constantin Zamfirescu nu s-au terminat. În 2021 i s-a depistat cancer la rinichiul drept, a fost operat și acum mai supraviețuiește doar cu un singur rinichi. În prezent este mai bine și efectuează un control regulat la un medic oncolog.

ADVERTISEMENT