Fotbal international

Golul serii în Champions League s-a marcat în Suedia! Un român aduce calificarea în prelungiri. VIDEO

31.07.2019 | 22:40
Golul serii in Champions League sa marcat in Suedia Un roman aduce calificarea in prelungiri VIDEO

Golul serii în manșa secundă a turului doi preliminar al Champions League s-a marcat în Suedia la meciul dintre AIK Stockholm și slovenii de la NK Maribor. Campioana Sloveniei a câștigat prima manșă cu scorul de 2-1, dar avantajul era fragil mai ales că nordicii sunt recunoscuți ca fiind o formație puternică pe teren propriu.


UPDATE, 31 iulie, ora 22:41 / Fostul mijlocaș de la Poli Iași, Alexandru Crețu, a adus calificarea echipei NK Maribor în turul trei preliminar al Champions League. La scorul de 3-1 pentru AIK Stockholm, în minutul 117, românul a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri și calificat-o pe campioana Sloveniei. Toate cele cinci goluri pot fi văzute aici.


Golul serii în Champions League s-a marcat în Suedia

Și meciul din capitala Suediei a început așa cum era de așteptat, AIK Stockholm reușind deschiderea scorului încă din minutul 4, după reușita fundașului Per Karlsson. Văzuți cu sacii în căruță, nordicii nu au mai presat poarta slovenilor și repriza s-a încheiat cu scorul de 1-0. Însă, partea secundă a început în forță pentru NK Maribor, care îl are pe teren și pe fostul mijlocaș de la Poli Iași, Alexandru Crețu.

Astfel, în minutul 48, mijlocașul Andrej Kotnik a restabilit egalitatea și a readus speranța în tabăra celor de la NK Maribor. Campioana Suediei a revenit în atac și în minutul 61 a reușit golul serii în Champions League prin internaționalul Sebastian Larsson. Mijlocașul lui AIK Stockholm a înscris la colțul scurt direct din lovitură liberă exact din colțul careului de 16 metri.

CFR Cluj va întâlni Celtic Glasgow în turul 3 preliminar al Champions League

În turul trei preliminar al Champions League a acces și campioana din Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj, care a trecut de israelienii de la Maccabi Tel Aviv cu scorul general de 3-2. Ardelenii vor întâlni Celtic Glasgow în faza următoare a competiției și vor avea o șansă uriașă urmând să fie capi de serie la tragerea la sorți pentru play-off. În cazul în care vor fi eliminați de scoțieni, elevii lui Dan Petrescu vor ajunge în play-off-ul Europa League.

UEFA a a anunțat când se joacă dubla dintre CFR Cluj și campioana Scoției, Celtic Glasgow. Manșa tur va avea loc miercuri, 7 august, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca. Returul va avea loc marți 13 august, de la ora 21:45, pe stadionul Celtic Park din Glasgow.