News

Gorjeancă şantajată de un cuplu, cu poze indecente. Femeia nu-i cunoştea pe cei doi şi nu ştie cum au ajuns fotografiile la ei

O femeie din Gorj a fost șantajată cu mai multe fotografii indecente de către un cuplu pe care nu îl cunoaște. Nu își explică cum au ajuns pozele la ei.
16.04.2024 | 16:24
Gorjeanca santajata de un cuplu cu poze indecente Femeia nui cunostea pe cei doi si nu stie cum au ajuns fotografiile la ei
Gorjeancă şantajată de un cuplu, cu poze indecente Sursa Foto: Facebook-Poliția Română
ADVERTISEMENT

Un bărbat și o femeie au amenințat o gorjeancă în vârstă de 46 de ani că vor distribui o serie de fotografii în care apare în ipostaze indecente dacă nu vor primi o anumită sumă de bani.

Șantajiștii au fost prinși în flagrant

Pe data de 8 aprilie, femeia în vârstă de 46 de ani a fost contactată de către o persoană necunoscută care i-a trimis o serie de poze cu ea, în care apare în ipostaze indecente.

ADVERTISEMENT

Persoana respectivă i-a transmis femeii că dacă nu primește o anumită sumă de bani va distribui pliante cu imaginile indecente.

Trei zile mai târziu, femeia a fost contactată de către o altă persoană necunoscută care i-a făcut aceiași solicitare.

ADVERTISEMENT

Fără să stea prea mult pe gânduri, gorjeanca a mers glonț la Poliție și a depus plângere împotriva celor două persoane, despre care a spus că nu le cunoaște.

Oamenii legii i-au prins în flagrant pe cei doi șantajiști în timp ce primeau de la femeia de 46 de ani suma de 1.500 de lei.

ADVERTISEMENT

“În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, au fost prinşi în flagrant delict un bărbat de 38 de ani, din comuna Mătăsari, şi o femeie de 34 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care, în noaptea de 16 aprilie 2024, au primit de la persoana vătămată suma de 1.500 de lei, ce a fost percepută de către cei doi în scopul nedivulgării unor fotografii ale persoanei vătămate, în ipostaze indecente.

Suma de bani şi telefoanele folosite la săvârşirea faptei au fost ridicate de poliţişti, cu ocazia prinderii în flagrant delict, în scopul continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT

În acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să afle cum au ajuns fotografiile indecente cu femeia de 46 de ani în mâinile cuplului.

Cuplul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, marți, au fost duși în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT