News

Grav accident în Buzău. Un mort și patru răniți, printre care doi copii, după coliziunea a două autoturisme

Un grav accident rutier a avut loc, joi, în județul Buzău. Un mort și patru răniți au rezultat după coliziunea a două autoturisme la volanul cărora se aflau două femei.
18.08.2022 | 17:53
Grav accident in Buzau Un mort si patru raniti printre care doi copii dupa coliziunea a doua autoturisme
Un mort și patru răniți, într-un grav accident produs în Buzău. Sursa foto: colaj Fanatik / OpiniaBuzău.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie pe o șosea din județul Buzău. Două autoturisme conduse de două femei, aflate pe același sens de mers, s-au ciocnit.

Un mort și patru răniți, într-un grav accident produs în Buzău

Din primele informații, în evenimentul rutier consemnat în comuna Cislău au fost implicate două mașini la volanul cărora se aflau două femei, una de 26 de ani, din Bucureşti, cealaltă de 53 de ani, din Siriu.

ADVERTISEMENT

Vehiculele în cauză aveau aceeași direcție de mers: Brașov către Buzău. La un moment dat, din cauze încă necunoscute, au intrat în coliziune.

Din impactul violent, una dintre maşini a fost aruncată într-un copac de pe marginea șoselei.

Accidentul s-a dovedit fatal pentru o femeie de 51 de ani, din Pănătău. Pasagera se afla în maşina şoferiţei din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, alte patru persoane au avut de suferit: doi copii în vârstă de 6 şi 11 ani, şoferiţa din Siriu şi o pasageră din maşina acesteia, în vârstă de 47 de ani.

Toate victimele au fost preluate de echipajele de pe Ambulanță şi transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului tragic din Buzău, a fost întocmit un dosar penal. IPJ anunță continuarea cercetărilor pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Accident mortal și în Constanța, într-un giratoriu

A fost o zi de joi neagră și pe drumurile din Constanța. Încă de dimineață, un grav accident rutier a avut loc în sensul giratoriu de la Tomis Plus.

ADVERTISEMENT

Conform centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române, o mașină la volanul căreia se afla un bărbat de 62 de ani a fi pierdut controlul volanului, a pătruns în curtea unei societăți comerciale, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere al siglei firmei respective.

Din acest accident a rezultat decesul, la fața locului, a unui bărbat de 24 de ani, rănirea gravă a conducătorului auto și a doi pasageri din autoturism (un bărbat de 36 de ani și o femeie de 18 ani). Au mai fost răniți ușor 3 pasageri din autoturism, de 18, 22, respectiv 24 de ani.

ADVERTISEMENT