News

Accident cu 3 mașini, filmat în direct când reporterul de la TVR relata cât de periculoasă e intersecția. Video

Un reporter al TVR a fost martorul unui accident spectaculos chiar în momentul în care relata despre cât de periculoasă este intersecția în care s-au ciocnit cele trei mașini.
18.08.2022 | 08:53
Accident cu 3 masini filmat in direct cand reporterul de la TVR relata cat de periculoasa e intersectia Video
Accidentul surprins în intersecția din comuna Gâdinți. Foto: captură TVR Iași – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Acest accident a fost înregistrat la doar câțiva metri de echipa TVR Iași. Reporterul se afla în comuna Gâdinți (județul Neamţ), pentru a face un reportaj despre o intersecție în care de-a lungul timpului au fost înregistrate mai multe accidente.

Încă un accident în celebra intersecție din Gâdinți

Unul a fost mortal, dar în ciuda acestui fapt, autoritățile locale nu au luat nicio măsură. Prezent la fața locului pentru a relata despre această situație, reporterul TVR Iași a surprins chiar momentul în care două mașini care circulau din sensuri opuse s-au izbit de alt autoturism.

ADVERTISEMENT

Din fericire, șoferii și pasagerii implicați în accident nu au suferit răni grave. Nu la fel s-a întâmplat cu doar câteva zile în urmă, la 14 august, când o persoană a murit din cauza accidentului produs în intersecția de la Gâdinți.

În același eveniment rutier au fost raportate și trei persoane rănite. Tragedia putea fi evitată dacă autoritățile locale ar fi montat semafoare în intersecție. În acest sens, au existat multe promisiuni, dar nimic concret.

ADVERTISEMENT

Eveniment tragic în aceeași intersecție

La 14 august, în jurul orei 20:10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția Drumului Național 15D cu Drumul Județean 207D, în Gâdinți.

În timp ce un bărbat de 37 de ani, din Galați, conducea o autoplatformă, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Poiana Teiului.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 59 de ani, din Petru Vodă, pasager în autoturism, rănirea conducătorului autoturismului și a altor două persoane de 24, respectiv 34 de ani, ambele din Galați“, a declarat  purtătoarea de cuvânt a IPJ Neamţ, Ciofu Ramona.

Rămâne de văzut dacă și după accidentul surprins de reporterul și operatorul de la TVR Iași, autoritățile locale vor lua în sfârși măsurile necesare.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că în noaptea de miercuri spre joi, în județul Buzău a fost înregistrat un accident îngrozitor, din cauza au murit trei femei și trei persoane au fost rănite.

ADVERTISEMENT