News

Accident îngrozitor în Buzău. Trei femei au murit în urma unui impact între două autoturisme și un camion

În noaptea de miercuri spre joi a fost înregistrat un grav accident pe drumul european E 85, aproape de municipiul Buzău, în zona Hanul lui Țintă, în urma căruia au murit trei femei.
18.08.2022 | 07:15
Accident mortal în județul Buzău. Foto: sansanews.ro, - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor de la Știri de Buzău, din cauza acestui accident au murit trei surori și au fost rănite trei persoane, printre care și un minor.

Accident devastator în Buzău

Sursa citată a notat că un autoturism condus de un şofer din Bucureşti a intrat în coliziune cu un SUV care circula pe pe sensul opus. În SUV se aflat şoferul de 49 de ani din Buzău, alături de soţie şi cei doi copii.

ADVERTISEMENT

După primul impact, autoturismul buzoienilor a fost izbit de un camion se deplasa cu viteză. Autoturismul cu număr de Bucureşti ar fi ajuns de mai multe ori pe contrasens.

Şoferul s-a derutat, a pierdut controlul maşinii care oricum avea viteză prea mare. Cică s-a speriat, a fandat de două, trei ori, s-a pus de-a latul drumului, după care a intrat Q5-ul în el”, a spus un şofer de camion.

ADVERTISEMENT

Cele trei femei care au murit (soţia şoferului şi surorile ei, cu vârste cuprinse între 53 şi 58 de ani) se aflau în autoturismul cu număr de Bucureşti.

Șoferul de 62 de ani, în stare gravă la spital

Potrivit sursei citate, femeile se stabiliseră în Gorj, Bucureşti şi Buzău și se reuniseră pentru a petrece concediul.  ”Evenimentul rutier s-a produs pe DN2 E85, în afara municipiului Buzău.

ADVERTISEMENT

Un conducător auto care circula din direcţia Buzău către Bucureşti a intrat în coliziune cu două autovehicule care veneau din sens opus”, a declarat reprezentantul Poliţiei Rutieră, Gheorghe Colăcel.

În ceea ce privește persoanele rănite, polițiștii rutieri au spus că este vorba despre şoferul din Bucureşti (62 de an), internat în stare gravă la spital, dar şi despre doi membri ai familiei din Buzău (soţia în vârstă de 46 de ani a şoferului şi băiatul de 15 ani).

ADVERTISEMENT

În al doilea autoturism, patru victime, dintre care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat Ionuţ Căşaru, de la ISU Buzău.

ADVERTISEMENT
Tags: