Life

Greu de crezut, dar Carmen Harra a prevăzut despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. Ce spunea acum 5 ani

09.06.2020 | 18:11
Greu de crezut dar Carmen Harra a prevazut despartirea dintre Razvan Simion si Lidia Buble Ce spunea acum 5 ani
ADVERTISEMENT

Carmen Harra se pare că a nimerit-o în legătură cu despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. Scriitoarea și cântăreața stabilită în Statele Unite spunea încă de acum 5 ani că acest cuplu nu are mari șanse.

Carmen Harra a spus acum 5 ani că Răzvan Simion și Lidia Buble nu au un viitor împreună

Vedeta preciza în anul 2015 că pe Lidia o vede alături de un alt bărbat, iar acela nu e nicidecum Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra spunea încă de atunci că Răzvan și Lidia nu vor rezista împreună din cauza numeroaselor diferențe care există între cei doi.

„Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare.

ADVERTISEMENT

Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional”, spunea Carmen Harra acum 5 ani.

„Pe ea o văd într-o altă relație în viitor”

„Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili. El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat. El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că el e interesat de ea mai mult decât e ea interesată de el”, mai preciza atunci Harra.

ADVERTISEMENT

„Nu există un echilibru al interesului și al intențiilor. Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta, el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc”, mai spunea atunci despre relația celor doi despărțiți.

Nici până acum nu se știe cu exactitate motivul care a dus la despărțirea dintre matinalul de la Antena 1 și cântăreață.

ADVERTISEMENT