News

Grigore Comănescu, unul dintre cei mai bogați oameni din România, a murit. Ce avere avea

A murit Grigore Comănescu, considerat unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din țară. Ce avere a lăsat în urma sa?
12.04.2023 | 21:42
Grigore Comanescu unul dintre cei mai bogati oameni din Romania a murit Ce avere avea
Grigore Comănescu avea 64 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Grigore Comănescu, unul dintre cei mai prosperi afaceriști din țară și unul dintre cei mai bogați români, în același timp, a încetat din viață. Bărbatul, care era originar din Constanța, avea 64 de ani și încă de vineri, 7 aprilie, se simțea rău.

De ce a murit Grigore Comănescu, unul dintre cei mai bogați români

La finalul săptămânii trecute, afaceristul constănțean a ajuns pe patul de spital, fiind internat într-o unitate medicală din Capitală. Potrivit focuspress.ro, bărbatului i s-a făcut rău în timpul unui proces și ar fi intrat în comă indusă. Familia a fost cea care a confirmat trecerea lui la cele veșnice, marți.

ADVERTISEMENT

Toți cei care l-au cunoscut pe Grigore Comănescu regretă profund pierderea lui. Pe rețelele de socializare au scris mulțimi de mesaje de condoleanțe și transmit încurajări familiei acestuia. De asemenea, afaceristul este descris drept un om cu suflet bun și un creștin onest.

”S-a stins din viață un om de afaceri autentic din județul nostru. Să îi fie țărâna ușoară lui Grigore Comănescu, cel care și-a construit, cărămidă cu cărămidă, propria poveste de succes! În drumul său prin viață, a fost un bun creștin, oferind mereu sprijin celor din jur.

ADVERTISEMENT

Regret plecarea acestui om bun, care a fost mereu alături de comunitatea constănțeană și care, prin activitatea sa economică, a oferit siguranța zilei de mâine multor familii din județul nostru.

În umbra afaceristului Comănescu a fost mereu omul muncitor care, prin ambiția, dedicarea și curajul său, a demonstrat că destinul este mereu în mâinile noastre”, a scris pe facebook Bogdan Huțucă, unul dintre apropiații milionarului.

ADVERTISEMENT

Ce avere avea Grigore Comănescu. Afaceristul a ctitorit biserici

De-a lungul vieții, Grigore Comănescu a fost proprietarul mai multor businessuri, ce au legătură cu producerea betonului, extracția de piatră, cu turismul sau imobiliarele. Unele dintre cele mai renumite firme ale lui sunt: Comprest Util SRL, Asfalt Dobrogea SRL, Somaco ConsTruct SRL sau Prefabricate Dobrogea SRL.

O parte din averea agonisită, Grigore Comănescu a investit-o în biserici. A ctitorit mai multe lăcașuri sfinte din județul Constanța. Potrivit presei locale, Ziua de Constanța, bărbatul are în conturi un buget de peste 40 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Când va fi înmormântat Grigore Comănescu

Trupul fără viață al afaceristului se află în momentul de față la casa mortuară din incinta Cimitirului Municipal din Constanța. În următoarea zi, joi, 13 aprilie, milionarul va fi înmormântat la biserica Sibioara, care a fost ctitorită de către familie.

ADVERTISEMENT