Sport

Hagi și Popescu și-au sărbătorit împreună ziua numelui, la o zi după Farul – CFR Cluj 1-0. Ce mesaj au postat

Gheorghe Hagi și Gică Popescu și-au petrecut ziua numelui împreună. Urarea „Baciului” pentru „Rege” după Farul - CFR Cluj 1-0.
23.04.2023 | 17:36
Hagi si Popescu siau sarbatorit impreuna ziua numelui la o zi dupa Farul  CFR Cluj 10 Ce mesaj au postat
Gheorghe Hagi și Gică Popescu au primit cadou e ziua lor onomastică cel mai frumos cadou, victoria în meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: Facebook @Gheorghe Popescu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi și Gică Popescu au primit cel mai frumos cadou de la „marinari” de Sfântul Gheorghe: o victorie împotriva principalei contracandidate la titlu: CFR Cluj.

Hagi și Popescu își sărbătoresc ziua onomastică împreună: „Vă îmbrățișăm!”

Gheorghe Hagi și Gică Popescu au avut ocazia să petrească liniștiți de ziua numelui, după ce Farul a obținut o victorie extrem de importantă și s-a distanțat la patru puncte de locul doi în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Cei doi buni prieteni și colaboratori au savurat un pahar de vin împreună și au transmis un mesaj tuturor celor care își serbează ziua onomastică: „Gheorghe la pătrat… La mulți ani tuturor sărbătoriților! Vă îmbrățișăm!”, a scris fostul căpitan al Barcelonei pe pagina oficială de Facebook.

Printre oamenii din fotbalul românesc care își mai sărbătoresc astăzi ziua de naștere se numără Gigi Becali, George Copos, și liderii galeriei FCSB și Rapid: Gheorghe Mustață și Gigi Corsicanu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu l-a salutat pe Hagi de ziua lui

Dan Petrescu a plecat la vestiar imediat după Farul – CFR Cluj și nici măcar nu l-a salutat sau felicitat pe Gheorghe Hagi: „Trebuia să mă duc peste Gică? Eu și Gică suntem prieteni, l-am lăsat să se bucure. Eu eram supărat”.

Hagi în schimb a vrut să îl salute prietenește, însă spune că antrenorul era de negăsit: „Nu, n-am apucat. M-am dus să-l salut, dar nu l-am văzut. De asta am plecat și eu repede de pe teren. M-am dus să-l salut, așa cum fac cu toți cei care vin aici. Nu l-am văzut, așa că m-am dus la vestiar”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit mai multe despre acest subiect la conferința de presă și chiar a fost iritat de declarațiile lui Hagi: „Mi se pare penibil să spună Hagi că nu m-a găsit. Iar ultima dată, când am câștigat 3-0 aici, nu m-am văzut cu Gică.

Nici a doua sau a treia zi. Apoi am vorbit. Eram supărat, de asta am plecat. Gică e prietenul meu pe viață. Oricum îl sun și-l felicit”, a mai completat „Bursucul”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi și Gică Popescu sunt aproape de al doilea titlu de când au demarat proiectul de la Ovidiu. Cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului din SuperLiga, Farul Constanța e pe primul loc, la patru puncte distanță de CFR Cluj, respectiv cinci de FCSB.

ADVERTISEMENT