Fotbal intern

Hagi vrea un campionat fără play-off: „România are nevoie de 18 echipe în prima ligă. Nu e normal să se înjumătățească punctele”

23.02.2020 | 19:17
Hagi vrea un campionat fara playoff Romania are nevoie de 18 echipe in prima liga Nu e normal sa se injumatateasca punctele
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi nu face o dramă din ratarea play-off-ului. Antrenorul Viitorului crede că echipa sa va învăța și din experiența play-out, însă crede că fotbalul românesc ar trebui să renunțe la sistemul actual cu play-off, play-out.

Hagi nu face o dramă din ratarea play-off-ului

„Am făcut anumite greșeli, am ajuns de la meci acasă unde trebuia să câștigăm, am controlat jocul și am jucat destul de bine. Ne-am creat ocazii, puțină precipitare, asta e.

ADVERTISEMENT

De mâine e altă zi, în continuare trebuie să muncim, să arătăm cât de buni suntem, să fim motivați, să avem entuziasm și să arătăm că suntem o echipă bună”, a recunoscut antrenorul.

Hagi vede jumătatea plină a paharului, cu toate că a ratat play-off-ul. Finanțatorul Viitorului crede că echipa sa a avut ghinion în acest sezon.

ADVERTISEMENT

„Important e că nu am intrat în play-off. E o situație nouă pentru noi, de mâine începem de la zero cu același spirit, cu aceeași mentalitate și să încercăm să facem bine.

La cum se întâmplă lucrurile, anul acesta chiar am avut ghinion, nu ca în alți ani când am avut șansă. Meritam să câștigăm, am avut și acea șansă cu Craiova, asta e. Așa se scrie istoria în fotbal, trebuie să acceptăm chiar dacă nu ne convine.

ADVERTISEMENT

Să încercăm să câștigăm, să facem meciurile pe care le avem, să jucăm cât mai bine”, a declarat Hagi la Digi Sport.

Hagi vrea campionat cu 18 echipe în România

Gheorghe Hagi se alătură oamenilor din fotbal care doresc ca sistemul de play-off și play-out să se desființeze. Președintele FRF Răzvan Burleanuia în considerare revenirea la un sistem cu 16 echipe în Casa Pariurilor Liga 1, însă patronul Viitorului și-ar dori chiar 18 echipe.

ADVERTISEMENT

„România are nevoie de 18 puncte în prima ligă. Nu era normal să ți se taie punctele, trebuie să lupți pentru punctele ălea, sunt puncte muncite”, a explicat Hagi.

  • 1-0 e raportul șuturilor pe poartă în Viitorul – Academica
ADVERTISEMENT
Tags: