Sport

Halep s-a mutat în Dubai. Reacția lui Dumitru Dragomir după alegerea Simonei

Dumitru Dragomir a reacționat după ce Simona Halep s-a mutat în Dubai. Fostul președinte LPF susține alegerea fostei jucătoare de tenis.
17.12.2023 | 07:45
Halep sa mutat in Dubai Reactia lui Dumitru Dragomir dupa alegerea Simonei
Dumitru Dragomir a reacționat după ce Simona Halep s-a mutat în Dubai. Fostul președinte LPF susține alegerea fostei jucătoare de tenis.
ADVERTISEMENT

Fostul număr 1 mondial în tenisul feminin a luat o decizie nouă în viața ei. Simona Halep s-a mutat în Dubai și acum își așteaptă decizia de la TAS în cazul ei de dopaj pentru care a fost suspendată. Sportiva își dorește să revină în tenis și speră la o decizie pozitivă, altfel își va anunța retragerea.

Reacția lui Dumitru Dragomir după ce Halep s-a mutat în Dubai

“Foarte bine. E tânără și are destui bani. Dacă ești patriot ce? Aici stai când e clima bună și te duci acolo din noiembrie până în martie să stea în Dubai. Lasă să zică lumea de ea. E o doamnă. Eu am cunoscut-o. Mai bine că s-a dus acolo, pentru că se mai liniștește și nu mai citește toate răutățile. Nou suntem poporul dracu”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Simona a plecat din România și ce poate să facă în Arabia Saudită

Dumitru Dragomir explicat și de ce crede el că Simona Halep a plecat din România. La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, fostul președinte LPF este de părere că societatea românească nu este un mediu foarte bun pentru fostul număr 1 mondial în acest moment. Nea Mitică susține că în Dubai, Halep a poate câștiga milioane de euro cu ajutorul tenisului.

“E bine că a fugit de răutatea românilor, categoric. Eu o felicit. Bravo ei. Te duci unde e bine. Acolo își câștigă și bine. Poate să antreneze copiii miliardarilor și să facă bani. Eu dacă m-aș duce acolo și nu aș fi milionar în 2 ani să mă pună la zid.

ADVERTISEMENT

Un miliardar ar da și 100.000 de euro pe an să joace tenis cu ea. Năstase a jucat tenis cu președintele Americii, cine nu ar fi vrut? Așa și cu Halep. Ea a fost pe primul loc în lume. Dacă ar avea un management bun în spate, Halep ar putea câștiga cel puțin 1 milion de euro pe an timp de 25-30 de ani de acum în colo.

Dacă m-aș duce acolo și aș avea bani pentru presă. Pun pariu că aș găsi 3 miliardari care să dea copiii la antrenament cu Halep pe cel puțin 1 milion de euro și aș face și eu 1 milion pe lângă ea”, a mai spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, mesaj tulburător înaintea audierii de la TAS

“A trecut deja mai mult de un an, iar în fiecare zi l-am simțit foarte dureros, plin de emoții. A fost un șoc pentru mine când am primit scrisoarea că la proba mea de urină, doar proba mea de urină, rezultatul a ieșit pozitiv.

Știu că nu am greșit cu nimic și știu că sunt curată. Am fost mereu împotriva dopajului. Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani, nu știu cum mă voi descurca. Probabil va fi finalul carierei mele”, a declarat Simona Halep, potrivit Euronews.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Reacția lui Mitică Dragomir după ce s-a mutat Simona Halep în Dubai

ADVERTISEMENT